Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Gratis og uforpliktande verdivurdering

roman

«Marit Eikemo har skrevet en knakende god pageturner om norsk middelklassehverdag, knuste drømmer og jakten på det perfekte liv.»

VG

Hanne er lei av å sjå dei vellykka vennene frå studietida bu i villa med hage, mens ho sjølv går på veggane i den same gamle leilegheita, med mann og to små barn. Men no har draumehuset dukka opp. Vi følgjer Hanne og Andreas dei siste dagane før bodrunden. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hanne er lei av å sjå dei vellykka vennene frå studietida bu i villa med hage, mens ho sjølv går på veggane i den same gamle leilegheita, med mann og to små barn. Men no har draumehuset dukka opp. Vi følgjer Hanne og Andreas dei siste dagane før bodrunden. Mens dei går gjennom prospektet, rom for rom, blir også deira eige samliv kartlagt, og fleire spørsmål melder seg: Kven er det som eigentleg har dratt lasset alle desse åra? Er lengten etter draumehuset like mykje eit forsøk på å få forholdet og livet til å henge saman? Og kva konsekvensar får fortidas små og store svik for den viktige avgjerda som ligg framfor dei? Gratis og uforpliktande verdivurdering er ein underhaldande og overraskande roman om draumen om det perfekte liv.

Marit Eikemo (f. 1971) er frå Odda og bur i Bergen. Ho har vore tidsskriftredaktør, festivalsjef for Litteratursymposiet i Odda, forlagsredaktør og er no dagleg leiar for Cornerteateret i Bergen. Eikemo debuterte i 1999 med intervjuboka Her, no. Møte med unge menneske. Hennar første roman, Mellom oss sagt, kom i 2006, og Eikemo har til saman gitt ut fem romanar. Ho har også skrive essayboka Samtidsruinar. Bøkene hennar er både smarte og underhaldande, og har imponert både kritikarar og publikum med sine presise observasjonar av det norske samfunnetog tida vi lever i. Ho mottok Amalie Skram-prisen 2017 for forfattarskapen sin.

Detaljer

Forlag
Samlaget
Språk
Norsk Nynorsk
ISBN
9788252193596
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Marit Eikemo har skrevet en knakende god pageturner om norsk middelklassehverdag, knuste drømmer og jakten på det perfekte liv.»

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

«Marit Eikemo er en mester i å se hvordan vi lever i dag. Hun skraper karakteristikker og observasjoner ut i komisk-absurde bilder med en presisjon leseren må fryde seg over. »

Leif Ekle, NRK Bok

«Alt i alt vert dette dermed ein særs god roman, om vala ein tek og kva som styrer dei, og om prisen på lukke.»

Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gratis og uforpliktande verdivurdering:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv