Hannahs brev

; Petronella Barker (Oppleser)

Billie flytter fra et havarert ekteskap og en unevnelig sorg og finner skrinet med brev hun gjemte da hun reiste hjemmefra som ung. Det åpenbarer også noe som ikke er hennes, og hun trekkes inn i en annen kvinnes skjebne.

Hannahs brev er en ny, fargesterk og gripende beretning fra forfatteren av Rakels bok.

Les mer
Vår pris
199,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 199,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

To kvinneskjebner, atskilt i tid, men forent gjennom historien. 

Billie flytter fra et havarert ekteskap og en unevnelig sorg og flytter inn i barndomsleiligheten i New York, Her finner hun skrinet med brev hun gjemte da hun dro hjemmefra som ungdom. Den gang virket kjærligheten ukomplisert, og fremtiden lå lys og åpen. Da Billie åpner skrinet med brevene, oppdager hun at det ligger noe mer der, noe som ikke tilhører henne. 

Uforvarende trekkes Billie inn i en annen kvinnes skjebne, i et annet land, en annen tid: en liten jentes flukt fra nazistene og hennes senere liv i kunstnermiljø i 1960-tallets strengt kontrollerte Tsjekkoslovakia. Det som hele tiden driver den fremmede kvinnen, er håpet om å finne igjen broren sin. Men hvem er hun, og hvordan endte historien hennes? Billies forsøk på å finne svar blir samtidig hennes egen vei tilbake til livet. 

Ny, fargesterk og gripende beretning fra forfatteren av Rakels bok

Fakta