Harpesang

; Levi Henriksen (Oppleser)

En bakrusmorgen i Vinger kirke får Jim Gystad høre himmelsk sang. Det er De Syngende Søsken Thorsen, som en gang var store plateartister. Jim vil få dem tilbake på hitlistene. Harpesang er Levi Henriksens hyllest til vakker musikk. Les mer
Vår pris
332,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 332,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Et musikalsk undergrunnsmiljø, et himmelrom av sang. Det er himmelsk sang plateprodusenten Jim Gystad en bakrusmorgen får høre i Vinger kirke. Stemmene fra benkeraden bak ham formelig løfter ham inn i evigheten, bort fra den trauste liksombluesen som han til daglig prøver å puste liv i. Og for første gang på lenge slipper meningsløsheten taket.

Sterk sang fra bedehusland ... om falskneri, familiekonflikter og gammel kjærlighet. Avslutningen kom overraskende på meg, og da jeg lukket boken, tenkte jeg: Det var akkurat slik det skulle være.
Brynjulf Jung Tjønn, VG

Det er De Syngende Søsken Thorsen som befinner seg i forsamlingen. I forgangne år har de turnert USA og solgt hundretusenvis av plater, singler med titler som "Det er mitt kors å bære" og "Tretti sølvpenger oppå vår Faders bibel". De fant alle tre kjærligheten. De mistet den. Og de opptrer ikke mer. Etter dette er Jims liv egentlig bare fylt av én ting: Han vil vekke sangen til live hos De Syngende Søsknene Thorsen. Han blir satt på de vanskeligste prøver. Og det vanskeligste av alt: å bringe kjærligheten tilbake i livet deres igjen.

Varig gåsehud ... et aldeles herlig romanprosjekt.
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

... vel verdt å bli med til Skogli denne gongen også. Det finst ikkje så mange slike plassar i norsk samtidslitteratur.
Marta Norheim, Kulturnytt, NRK P3

Fakta