Havsang - 
      Anne Østby

Havsang

roman

Serie: Kats kakaoplantasje på Fiji 2

En frittstående oppfølger til den internasjonale suksessromanen «Biter av lykke» .

I godt voksen alder forlot Ingrid, Sina, Lisbeth og Maya Norge til fordel for venninnen Kats kakaoplantasje på Fiji. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

En frittstående oppfølger til den internasjonale suksessromanen «Biter av lykke» .

I godt voksen alder forlot Ingrid, Sina, Lisbeth og Maya Norge til fordel for venninnen Kats kakaoplantasje på Fiji. Med varm sand mellom tærne og blomster bak øret kjempet, elsket og slet de seg fram til biter av lykke.
Det er Kats bonusdatter Maraia som skal arve plantasjen og sjokoladefabrikken. Alt er for henne. Men Maraia må følge sin egen vind. Hun hører havsangen - den som både kan lokke mildt i måneskinnet og brøle i grusom og grådig storm. For på Fiji er havet både venn og fiende.
Da en uventet invitasjon bringer de norske kvinnene og deres fijianske venner til Norge, er det duket for friske kulturkollisjoner og følelsesladede møter med fortiden. For Maraias del gir turen ny innsikt i hva som skal komme til å forme hennes framtid.
En bok om å ta grep om eget liv og om ansvaret for dem som kommer etter. For man kan ikke være noe for andre før man er noe for seg selv.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 362
ISBN: 9788205530737
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger