Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Herman

På skolen er Ruby med det store håret, som noen påstår at det er fem fuglereder i. Hjemme er moren til Herman, som arbeider i Jacobsens kolonial, og som kan le slik at Nesoddbåten går på grunn og klokka i Rådhustårnet stanser. Les mer

349,-
Sendes innen 3 virkedager
På skolen er Ruby med det store håret, som noen påstår at det er fem fuglereder i. Hjemme er moren til Herman, som arbeider i Jacobsens kolonial, og som kan le slik at Nesoddbåten går på grunn og klokka i Rådhustårnet stanser. Dessuten er hun ganske gord til å kaste langt med matpakke. Faren til Herman kjører heisekran, og derfra kan han se til Amerika og enda lengre.

Bestefar ligger i en himmelseng i fjerde etasje og kan ikke gå og er frisk som en fisk. Det er Herman også helt til den dagen frisøren ber om å få snakke med moren hans.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202291600
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
12 x 12 cm
Priser
Kritikerprisen. Voksen 1988
Serie
Lommelydbok

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

O
Oda – 01.09.2009

– Herman lever et helt vanlig liv. Han bor hjemme med mor og far, som foresten kjører heisekran. Han sier at når han sitter der oppe kan han se så langt at han ser sin egen rygg! Og så er det bestefar som ligger til sengs og sier at han har helt skallet hode fordi han snart skal dø ... Alt er helt vanlig, helt til han skal til frisøren, blir klippet usedvanlig raskt, og ber om å si fra til moren at frisøren vil snakke med henne ... Dette er en lydbok for ban. Den var morsom og høre på, og jeg likte den godt! Anbefales for barn i alderen ni til tolv år! :))

Oppdag mer

Bøker som ligner på Herman:

Se flere

Logg inn

Handlekurv