Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Himmelarkivet

roman

Klokka seks om morgenen den 10. januar 1945 ble Louis Hogganvik arrestert i sitt hjem av det tyske sikkerhetspolitiet. Under streng bevoktning ble han ført til Arkivet, Gestapos beryktede hovedkvarter i Kristiansand. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Klokka seks om morgenen den 10. januar 1945 ble Louis Hogganvik arrestert i sitt hjem av det tyske sikkerhetspolitiet. Under streng bevoktning ble han ført til Arkivet, Gestapos beryktede hovedkvarter i Kristiansand. Ni dager seinere tok Louis Hogganvik sitt eget liv ved å svelge biter av madrassen han sov på.

Gaute Heivoll kom ved en tilfeldighet over historien om Louis Hogganvik, og begynte å undersøke den nærmere. Hva skjedde i løpet av de ni dagene på Arkivet? Hva var det som brakte Hogganvik inn i den dype fortvilelsen forut for selvmordet? Og hvordan gikk det med kona hans - Theodora - som satt igjen med så mange ubesvarte spørsmål?

For å nærme seg gåtene omkring Louis Hogganviks skjebne, fletter Himmelarkivet inn flere fortellinger: kjærlighetshistorien mellom Louis og Theodora, Gaute Heivolls egen familiehistorie og, ikke minst, historien om Birgit, Louis og Theodoras datter, som ikke har snakket om farens skjebne på over seksti år.

Detaljer

Forlag
Tiden
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
252
ISBN
9788210056482
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Himmelarkivet
Format
19 x 12 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Himmelarkivet:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Enken

Fiona Barton
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv