Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hundar i mørkret

noveller

Ein Volvo Amazon køyrer inn og ut av fleire av novellene i samlinga og knyter saman menneske som på kvar sin måte strevar seg fram i livet. Her er gutar på plommeslang og halvgamle menn på bluesfestival, her er kjærleikssvik og kvinner som vaktar sine hemmelege liv. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ein Volvo Amazon køyrer inn og ut av fleire av novellene i samlinga og knyter saman menneske som på kvar sin måte strevar seg fram i livet. Her er gutar på plommeslang og halvgamle menn på bluesfestival, her er kjærleikssvik og kvinner som vaktar sine hemmelege liv. Og sjølvbiografien til Gro Harlem Brundtland, ført i pennen av ein hjelpepleiar ved Valen sjukehus.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Nynorsk
ISBN
9788205466432
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
Baardemann – 06.11.2004

– Hundar er gjengangarar i desse novellene. Det same er ein Volvo Amazon. Mange av novellene handlar om ein noko dysfunksjonell familie på vestlandet. Interessant er det at desse historiene skiftar forteljar, slik at vi får servert dei forskjellige familiemedlemmene sitt syn på kvarandre. I stil er Hans Sande ikkje ulik Ragnar Hovland. Det er noko med den fandenivoldske vestlandske bannskapen i språket til begge som gjer at dei liknar. Tema i novellene er slik eg les det vanskar med å omgås medmenneske anten det er søner eller fedre eller ektemakar. Resultatet er ei svært lesverdig og morosam bok som forsøker å seie noko om kommunikasjon mellom menneske på eit ganske prosaisk plan. Hans Sande har skrive ei god bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hundar i mørkret:

Se flere

Logg inn

Handlekurv