Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hvermann

Denne romanen er en inderlig, åpenhjertig og samtidig universell fortelling om tap, anger og stoisk beherskelse. Vi følger Roths hvermann fra hans første sjokkartede møte med døden på barndommens idylliske strender, gjennom familiens prøvelser, hans egen oppvekst og livet fram til alderdommen. Les mer

159,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Denne romanen er en inderlig, åpenhjertig og samtidig universell fortelling om tap, anger og stoisk beherskelse. Vi følger Roths hvermann fra hans første sjokkartede møte med døden på barndommens idylliske strender, gjennom familiens prøvelser, hans egen oppvekst og livet fram til alderdommen. Han konstaterer sine jevnaldrendes forfall, samtidig som han sliter med å akseptere sitt eget.
Hovedpersonen har vært fremgangsrik innen reklamebransjen og er far til tre barn. De to sønnene fra det første ekteskapet forakter ham, mens datteren fra det andre beundrer ham. Han har en storebror som er frisk og rask selv på eldre dager, noe som etter hvert gjør ham bittert misunnelig. Han er en ensom eksmann til tre svært forskjellige kvinner. Det var alltid hans skyld at forholdene ikke holdt. Dessuten - han er blitt den mannen han absolutt ikke vil være. "Nok et eksempel på at Philip Roth er blant verdens ypperste forfattere. (...) De Aderton bør i løpet av de nærmeste årene belønne ham med den Nobelprisen han fortjener. "
Dagsavisen

"Philip Roth er en knusende god forteller, nå som alltid."
Olav Egil Aune, Vårt Land

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203215414
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Everyman

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvermann:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv