Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

I skyggen av små menn midt på dagen

Hovedpersonen befinner seg i Spania, for å lage en film om en merkelig hendelse fra den spanske borgerkrigen, der en rekke anarkister med makt tvang en hel landsby til å leve ut det de kalte den frie kjærligheten. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Hovedpersonen befinner seg i Spania, for å lage en film om en merkelig hendelse fra den spanske borgerkrigen, der en rekke anarkister med makt tvang en hel landsby til å leve ut det de kalte den frie kjærligheten.


"Mens hun snakket, en litt for høy stemme, etter min smak, stirret Elena på det forvrengte speilbildet av sitt eget ansikt i tekannen. Ikke uten nyskjerrighet, la jeg merke til, inspiserte hun seg selv, så hvordan det allerede deformerte ansiktet nå hadde svulmet opp til det ugjennkjennelige, der, speilet i tekannens blanke metall."


Debutromanen til Hans Petter Blad


Les utdrag fra boken


Anmeldelser"Styrken, og det fascinerende ved Blads roman er nettopp måten han beveger seg mellom temaer, historier og stemninger uten at de er lenket i hverandre eller logisk følger på hverandre."

Jørgen Alnæs, Dagsavisen
"Slik skriver en debutant etter mitt hjerte. Vanligvis inntar jeg en bok i stillhet. Jeg innrømmer blankt at jeg stønnet flere ganger da jeg leste Blads bok, uten sidehensyn, av ren litterær lyst."

Øystein Rottem, Dagbladet

Les hele anmeldelsen her


"Det er elegant gjort."

Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen


"I skyggen av små menn midt på dagen er Hans Petter Blads første bokutgivelse. Det skulle man ikke tro. Hvordan alt hele tiden slår kontra er det som i mine øyne gjør romanen. Fortelleren overrasker, selv etter at man for lengst er inneforstått med logikken i uberegnelighetene. Romanen makter å etablere en logikk for så å drive logikken ut av den."

Espen Stueland, Klassekampen


"Og språket folkens, er like vendbart og kontrollert som en finte av Zinedine Zidane eller like rytmisk sammensatt som en saxsolo av John Coltrane. Til å bli salig av."

Stein Roll, Adresseavisen


"Visuell og språklig sikker."

Marthe Edvardsen, Fredriksstad Blad


"Føler ekte, skriver godt."

Vidar Kvalshaug, Aftenposten

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
189
ISBN
9788202228538
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Format
20 x 12 cm
Serie
Cappelens utvalgte billigbøker

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I skyggen av små menn midt på dagen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Meg

Elton John
Innbundet 
409,- 449,-
 

Magic

Rhonda Byrne
Paperback 
202,-
 

Hobbit

J. R. R. Tolkien
Paperback 
140,-
 

Logg inn

Handlekurv