Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Jubel

"Jeg kan selvfølgelig ikke glemme den morgenen, i slutten av juni, da jeg plutselig befant meg på riksvei 19, så langt nord i landet som jeg aldri før hadde vært. Jeg hadde tatt farvel med de fleste, men ikke sagt morna til noen. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
"Jeg kan selvfølgelig ikke glemme den morgenen, i slutten av juni, da jeg plutselig befant meg på riksvei 19, så langt nord i landet som jeg aldri før hadde vært. Jeg hadde tatt farvel med de fleste, men ikke sagt morna til noen."

Slik begynner Lars Saabye Christensens roman, Jubel, om den underlige Jonatan Grep, som får seg sommerjobb som dansemusiker på det minst besøkte hotellet i landsdelen. Her møter han den krakilske direktøren Alfons Abelsen, den bitre doktor Wingel, den tungsindige dirigenten Elmer Kav, den skjønne organisten Louise, den spinkle tubaisten Emilie, den storartede ekspeditøren og bartender Frikvarter Olsen, presten Neste og ikke minst resepsjonsvaktene Solveig og Sara som må dele uniform. Jubel er en rik og sammensatt roman, der latteren og sorgen, smilet og gråten, veves inn i hverandre.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
263
ISBN
9788202159320
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1996
Format
20 x 12 cm
Serie
Cappelens utvalgte billigbøker

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Morty – 28.10.2005

– Dette var min første Saaby bok, mest siden den knytter seg til hjemstedet mitt. Handlingen er satt til en nord-norsk småby, som ikke er helt ulik der jeg kommer fra. Det er kanskje der boken går seg vill, for jeg kjenner igjen noen av stedene i boken. Jeg syns videre ikke han har klart å presentere det stedet, på en måte som fenger leseren. Men så er det språket hans, som jeg må ærlig innrømme at jeg ikke liker.
Det er kjedelig, og det mangler futt. Jeg blir heller ikke spesielt engasjert i handlingen, eller kjent med hovedpersonene. Kjærlighetshistorien virker litt fremmed, og jeg våger ikke tro på den. Men helt grei bok, uten helt det store.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jubel:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sneglene

Lars Saabye Christensen
Paperback 
199,-
 

Bly

Lars Saabye Christensen
Paperback 
199,-

Herman

Lars Saabye Christensen
Paperback 
199,-

Magnet

Lars Saabye Christensen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Handlekurv