Julebrevpikene

Serie: Venninnene i Bjørkvik 1

Julebrevpikene er en sarkastisk og morsom roman om venninner, søsterfohold og kvinners opprør mot kravet om det perfekte livet!"Jeg har aldri flirt så mye mens jeg har lest en bok før . Les mer

Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Julebrevpikene er en sarkastisk og morsom roman om venninner, søsterfohold og kvinners opprør mot kravet om det perfekte livet!"Jeg har aldri flirt så mye mens jeg har lest en bok før ... Rett og slett en liten lykkepille av en bok!"
AltapostenDet er helt utrolig! Magnhild har fått den snobbete søsteren Magdalenas årlige julebrev, og freser av sinne. For et skryt! Hvilke løgner! På toppen av det hele forteller søsteren i det masseutsendte brevet at hun også tenker å feire jul hjemme i Finnmark hos Magnhild.


I krisemodus samler Magnhild jentegjengen, og sammen skaper de en liten motstandsbevegelse. Ærlige julebrev. Etter mye vin og heftige diskusjoner, skriver de fem venninnene ærlige lesebrev til lokalavisen. Denne ærligheten sprer seg som ild i tørt gress over hele landet, og opprøret mot den perfekte fasaden vekker både harme og sympati. Snart figurerer jentegjengen i landets store tabloidaviser, og de inviteres til TV showet God Morgen Norge.


Men samtidig som Magdalena ankommer Bjørkvik, kaster reportere og turister seg over den intetanende lokalbefolkningen på nærbutikkens kaffehjørne. Hele bygda dras inn i det kaoset de ærlige julebrevene skaper, og ingenting er lenger som før i lille Bjørkvik i Finnmark."En perle! Jeg lo meg gjennom hele boken. Heia Julebrevpikene!"
Karin Brunk Holmqvist, forfatter av Potensgiverne"Til tross for at handlingen er lagt til juletider er dette en bok du like så godt kan lese på stranda som i sofakroken i høst/vinter mørket."
Leserommet


FAKTA
Utgitt:
Forlag: Silke
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 287
ISBN: 9788282700344
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger