Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Juleroser

2022

«Siden 2015 har «Juleroser» vært en vinner. [.] Sånn skal det gjøres.»

Geir Flatøe, Stavanger Aftenblad

Juleroser er eit illustrert, litterært julehefte med nyskrivne bidrag frå nokre av dei fremste forfattarane i vår tid, sett saman med nye og klassiske kunstverk i ein fin balanse mellom det nostalgiske og det moderne. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Paperback
Utsolgt
Juleroser er eit illustrert, litterært julehefte med nyskrivne bidrag frå nokre av dei fremste forfattarane i vår tid, sett saman med nye og klassiske kunstverk i ein fin balanse mellom det nostalgiske og det moderne. Juleroser 2022 er det åttande i rekka og har bidrag frå mellom andre Rune Christiansen, Nina Lykke, Robert Stoltenberg, Britt Karin Larsen, Brynjulf Jung Tjønn, Kari Anne Bye, Jeaninne Masika Harrysson, Marta Norheim, Oda Malmin, Anne Gunn Halvorsen, Caroline Serck-Hanssen, Morten Krogvold, Olha Pilyuhina, Mette Hellenes, Kristin Talseth, Knut Løvås og Christer Karlstad. Alfred Fidjestøl har intervjua Dag Solstad. Janove Ottesen har skrive den nye julesongen til årets hefte. I tillegg får du tre flotte kunsttrykk som du kan ta ut og ramme inn.

Medlemsvurdering:
Juleroser har blitt et must i jula for meg, med en nydelig blanding av kunst, poesi, noveller og sangtekster - både gammelt og nytt, klassisk og moderne. Jeg storkoste meg med bladet som inneholder flere tekster som beveget meg og ledet meg inn i julestemninga.

Marte

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
87
ISBN
9788242974914
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
29 x 22 cm
Serie
Juleroser

Anmeldelser

«Siden 2015 har «Juleroser» vært en vinner. [.] Sånn skal det gjøres.»

Geir Flatøe, Stavanger Aftenblad

«Nydelige roser til ettertanke. [.] Årets Juleroser har en glødende rød tråd med klokker som gjennomgangstema i en vakker utgivelse. [.] nå gleder jeg meg til hver ny utgivelse . i tillegg til at det er kjekt å ta frem tidligere årganger når det stunder mot jul. [.] Det er kvalitet i alle ledd, hver tekst og hvert kunstverk er av beste merke. Helheten er et kapittel for seg. All ære til grafisk designer og dem som bestemmer papirkvalitet. Juleroser er solid håndverk.»

Mette Bleken, Hardanger Folkeblad

«Stemningsfull klassiker. [.] like gjennomarbeidet og vakkert som alltid»

Cathrine Krøger, Dagbladet

Kunders vurdering

M
Marte – 28.05.2023

– Juleroser har blitt et must i jula for meg, med en nydelig blanding av kunst, poesi, noveller og sangtekster - både gammelt og nytt, klassisk og moderne. Jeg storkoste meg med bladet som inneholder flere tekster som beveget meg og ledet meg inn i julestemninga.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Juleroser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv