BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kaldere mot natten

«- et epos som mangler sidestykke i nyere norsk litteratur. [...] Britt Karin holder stilen og grepet om leseren til siste punktum.»

Anne Schäffer, TARA

Blant folket på Finnskogen blir det å lose flyktninger over til Sverige en del av hverdagen under andre verdenskrig, og forskere prøver å dokumentere restene av den gamle savolaksiske dialekten. Elins oldebarn, Turid, drømmer om en gang å finne igjen restene av Mostamägg, torpet hun har hørt så mye om. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Blant folket på Finnskogen blir det å lose flyktninger over til Sverige en del av hverdagen under andre verdenskrig, og forskere prøver å dokumentere restene av den gamle savolaksiske dialekten. Elins oldebarn, Turid, drømmer om en gang å finne igjen restene av Mostamägg, torpet hun har hørt så mye om. Kaldere mot natten er den avsluttende romanen i den kritikerroste serien om folket på Finnskogen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202494407
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Kaldere mot natten
Serie
Folket på Finnskogen. Mostamägg 7

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«- et epos som mangler sidestykke i nyere norsk litteratur. [...] Britt Karin holder stilen og grepet om leseren til siste punktum.»

Anne Schäffer, TARA

«Det er en god dose sentimentalitet også i denne serien, ment i ordets beste forstand. Poeten Larsen åpner hvert kapitel med et vakkert bilde - på livet og døden - for så å zoome inn de ulike skjebnene i denne bemerkelsesverdige serien. Det er nettopp denne blandingen av Hamsunsk poesi og gammeldags romanfortelling á la Anne Karin Elstad - serien lanseres ikke tilfeldig som «Folket på Finnskogen» - som gjør disse syv bøkene til en kjærkommen sjeldenhet i samtidslitteraturen.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Med den sjuende boka er ringen sluttet - mange ringer, forresten, og skogfinnene har fått sin historie så levende og intenst fortalt som bare en forfatter med et stort kall og driv for temaet kan klare.»

Liv Simensen, Østlendingen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kaldere mot natten:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv