Kanalbyggernes barn - Lars Jacobson

Kanalbyggernes barn

; Bjørn Alex Herrman (Oversetter)

Det barnløse paret Karin og Erik flytter inn i en stor villa på landet som lenge har stått ubebodd. Erik har fått jobb på et gods like ved. Karin, som lenge har vært sykelig, finner seg vel til rette i begynnelsen, men etter hvert høres merkelige og uforklarlige lyder i huset om nettene. Les mer
Vår pris
226,-
Spar
32,-

Veil. pris: 258,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 226,-
Spar: 32,-

Veil. pris: 258,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Det barnløse paret Karin og Erik flytter inn i en stor villa på landet som lenge har stått ubebodd. Erik har fått jobb på et gods like ved. Karin, som lenge har vært sykelig, finner seg vel til rette i begynnelsen, men etter hvert høres merkelige og uforklarlige lyder i huset om nettene. Erik prøver desperat å finne ut av hva lydene kommer av og tilkaller til slutt en lege med interesse for parapsykologi. Legen hypnotiserer Karin som dermed mottar en rekke apokalyptiske syner - som synes å komme fra en annen verden.

"Kanalbyggernes barn" åpner som et sterkt og gripende portrett av en kvinne, fylt av forståelse og innlevelse, men som samtidig bevarer hennes gåtefullhet. Underveis i historien kommer også etterhvert scener og tekster av et annet slag, som både utvider og fortetter denne suggestive romanen.

Lars Jakobson er født i 1959 i Sverige. "Kanalbyggernes barn" er hans sjette bok.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Oktober
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 190
ISBN: 9788270949922
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Kanalbyggarnas barn
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger