Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kanalbyggernes barn

Det barnløse paret Karin og Erik flytter inn i en stor villa på landet som lenge har stått ubebodd. Erik har fått jobb på et gods like ved. Karin, som lenge har vært sykelig, finner seg vel til rette i begynnelsen, men etter hvert høres merkelige og uforklarlige lyder i huset om nettene. Les mer

226,-

258,- Spar: 32,-

Innbundet
Utsolgt
Det barnløse paret Karin og Erik flytter inn i en stor villa på landet som lenge har stått ubebodd. Erik har fått jobb på et gods like ved. Karin, som lenge har vært sykelig, finner seg vel til rette i begynnelsen, men etter hvert høres merkelige og uforklarlige lyder i huset om nettene. Erik prøver desperat å finne ut av hva lydene kommer av og tilkaller til slutt en lege med interesse for parapsykologi. Legen hypnotiserer Karin som dermed mottar en rekke apokalyptiske syner - som synes å komme fra en annen verden.

"Kanalbyggernes barn" åpner som et sterkt og gripende portrett av en kvinne, fylt av forståelse og innlevelse, men som samtidig bevarer hennes gåtefullhet. Underveis i historien kommer også etterhvert scener og tekster av et annet slag, som både utvider og fortetter denne suggestive romanen.

Lars Jakobson er født i 1959 i Sverige. "Kanalbyggernes barn" er hans sjette bok.

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
190
ISBN
9788270949922
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1998
Originaltittel
Kanalbyggarnas barn
Format
21 x 14 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kanalbyggernes barn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv