Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Langs det utslåtte håret

«Sofus Greni overbeviser med en stilistisk dristig liten roman om fortærende sjalusi. (...) 'Langs det utslått håret' er en spenstig debut som lover uvanlig godt for fortsettelsen.»

Dagbladet

Denne romanen skildrer forholdet mellom to unge mennesker i Oslo. Nora er offer for et forelsket, men også et stadig mer grådig blikk. Dette er en ubehagelig historie om kjærlighet, sorg og overgrep: Brutal, poetisk og forstyrrende gjenkjennelig for alle som har stått midt i smerten en forelskelse kan føre med seg. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Denne romanen skildrer forholdet mellom to unge mennesker i Oslo. Nora er offer for et forelsket, men også et stadig mer grådig blikk. Dette er en ubehagelig historie om kjærlighet, sorg og overgrep: Brutal, poetisk og forstyrrende gjenkjennelig for alle som har stått midt i smerten en forelskelse kan føre med seg. Langs det utslåtte håret er en original og stilsikker debutroman om sjalusi.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202636685
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Sofus Greni overbeviser med en stilistisk dristig liten roman om fortærende sjalusi. (...) 'Langs det utslått håret' er en spenstig debut som lover uvanlig godt for fortsettelsen.»

Maya Troberg Djuve, Dagbladet

«Greni gir kanskje ikkje ved dørene, men boka er ikkje vanskeleg tilgjengeleg, ho er ikkje innovervend, ein må berre lese merksamt. Og gjer ein det, finn ein ein kort, men rik tekst full av vilje og oppriktigheit, og som vitnar om ein forfattar med utstrekt formsans.»

Ingvild Bræin, Dag og Tid

«Det som ved første øyekast framstår som en enkel kjærlighetshistorie, rommer en mørkere og mer alvorlig fortelling om overgrep, utroskap og sjalusi. [...] Stilsikker og fiks romandebut om kjærlighet, sjalusi og besettelse.»

Mari Reinholt Aas, Vårt Land

«Stilsikker debut om fortærende forelskelse.»

Fartein Horgar, Adresseavisen

«Greni har en historie å fortelle som det er verdt å lytte til. Og han forteller den godt!

Anne Schäffer, Littkritikk.no

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Langs det utslåtte håret:

Se flere

Logg inn

Handlekurv