Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Macht und Rebel

skandinavisk misantropi 2

"Jeg har sluttet å dope meg. Jeg får ikke dårlig samvittighet av det lenger. Alt som ikke gir meg dårlig samvittighet begynner å fremstå som meningsløst." (Rebel)


Macht og Rebel kommer fra to forskjellige verdener, og er hver på sin måte furtne over at det ikke fins noe å hente i den såkalte motkulturen lenger. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 3 virkedager
"Jeg har sluttet å dope meg. Jeg får ikke dårlig samvittighet av det lenger. Alt som ikke gir meg dårlig samvittighet begynner å fremstå som meningsløst." (Rebel)


Macht og Rebel kommer fra to forskjellige verdener, og er hver på sin måte furtne over at det ikke fins noe å hente i den såkalte motkulturen lenger. Rebel har sett seg lei på "den opprørsfetisjistiske Greenpeaceanarkimøkka" til aktivistmiljøets superhjerne, Frank Leiderstam, mens Macht tenker at "hvis mainstreamen ikke tar seg sammen og blir mer subversiv og vågal enn undergrunnen snart, kan det være samme faen."


Det er først når de slår seg sammen at de får skikk på sakene.


Les utdrag fra boken

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
331
ISBN
9788202223175
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Format
20 x 12 cm
Serie
skandinavisk misantropi

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

S
SH – 06.12.2004

– Rebel hater alt og alle, og er alltid sur. Tilfeldigheter fører til at han treffer Macht, som ikke er like sur, men som liker måten Rebel tenker på. Selv om de er forskjellige, er de likevel ganske like. De har begge en hang til å ha sex med jenter som ikke engang er halvveis i puberteten, og de har begge et inderlig hat til en mann som kalles Feiten. Sammen er de geniale, og dette skal de utnytte for å sette Feiten på plass en gang for alle. Da jeg leste denne boken, etter å ha blitt anbefalt den på grunn av dens grenseløse grusomheter, ble jeg faktisk postitivt overrasket. Dette er boken for oss som tåler mye, og gjerne vil ha enda mer. På tross av at Macht og Rebel liker å ha sex med sine tolv- og trettenårige kjærester, er det lett å ha forståelse for hva disse to usympatiske drittsekkene tenker og gjør. For den litt mer misantropiske delen av befolkningen, er jeg sikker på at denne boken vil falle i smak. Humoren er også upåklagelig. Språket er lettlest og direkte, og her er det ingen som prøver å legge skjul på noe som helst. Tåler du ikke sterke ord og urimelige meninger, så er ikke dette boken for deg.

I
Inga – 23.11.2004

– Pedofili, voldtekt, naziflørt og agurker i kroppsåpninger vi ikke forventer dem er virkemidler Mathias Falbakken bruker for å provosere leseren i denne svært mørke romanen. Denne romanen kan også sees som et angrep på de politisk korekte undergrunnsmiljøene, men den er så altfor lite troverdig. Det hele skrider over i det banale, og det lille som finnes av poenger drukner i banneord og grunne stereotypiske karakterer. Noe som kanskje var tenkt som gode virkemidler, men rett og slett gjør at romanen minner mer om en parodi på debutromanen "Cokahola Company". At gutten har talent er det ikke tvil om, men å skrive samme bok to ganger var vel ikke nødvendig?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Macht und Rebel:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tid

Carlo Rovelli
Innbundet 
318,- 349,-
 
Kniv
99,-

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv