Magnet

roman

«Magnet er på høyde med, og vel så det, Beatles og Halvbroren. (...) Velkommen til en roman med magnetisk snert.»

, VG Terningkast 6
Magnet er fortellingen om det umake paret Jokum og Synne. De møter hverandre på Sogn Studentby i Oslo på syttitallet, og vi følger dem videre til San Francisco, hvor Jokum etablerer seg som fotograf og Synne som hans kurator. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Magnet er fortellingen om det umake paret Jokum og Synne. De møter hverandre på Sogn Studentby i Oslo på syttitallet, og vi følger dem videre til San Francisco, hvor Jokum etablerer seg som fotograf og Synne som hans kurator. Magnet handler om tid, kunst og jetlag. Men den er først og fremst en kjærlighetsroman. Jokum lover Synne: Jeg skal elske deg frisk.

Fakta

Bla i boka

Anmeldelser

«Magnet er på høyde med, og vel så det, Beatles og Halvbroren. (...) Velkommen til en roman med magnetisk snert.»

, VG Terningkast 6

«Her er det en mester som skriver, skifter perspektiver, veksler mellom komikk og menneskelig [...] Det tematiske spennet i stort og smått er nesten overveldende. Viktigst av alt; forfatteren syr det hele sammen til en nesten perfekt avsluttet helhet. [...] «Magnet» er en av disse romanene man leser igjen.» Leif Ekle, NRK P2»

«Det er sjelden jeg leser en mursteinsroman så full av livsvisdom, språklig skjønnhet og som samtidig evner å overraske leseren med uvante vendinger. Det er verdt å forsake både samliv, sultne barn og oppvasken for å fordype seg i denne vakre romanen.» Silje Marie Stavrum Norevik, Bergens Tidende»

«Så er den her, en stor ny roman av Lars Saabye Christensen. Gjennomarbeidet, velkomponert, velskrevet, velopplagt. Gled dere. [...] Lars Saabye Christensen har skrevet store epos før. «Magnet» er på høyde med, og vel så det, «Beatles» og «Halvbroren» Guri Hjeltnes, VG»

«[...] en herlig leseopplevelse med bittersøte og gjenkjennelige tidsbilder, og en oppriktig spennende kjærlighetshistorie til et mildt sagt broket par. Det er også imponerende tett mellom de sitatvennlige replikkene.» Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv»