Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Muligheten av en øy

Daniel er ettertraktet som stand-up komiker og gjør stor suksess med sine harselaser over vår samtid. På kjærlighetsfronten er livet imidlertid mer komplisert. Selv om han treffer flere kvinner, vet han at lykken er kortvarig: Aldringsprosessen har allerede begynt å sette sine spor, kjærlighetslivets gleder kommer til å smuldre opp i takt med det fysiske forfallet. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Daniel er ettertraktet som stand-up komiker og gjør stor suksess med sine harselaser over vår samtid. På kjærlighetsfronten er livet imidlertid mer komplisert. Selv om han treffer flere kvinner, vet han at lykken er kortvarig: Aldringsprosessen har allerede begynt å sette sine spor, kjærlighetslivets gleder kommer til å smuldre opp i takt med det fysiske forfallet. I sin søken etter løsningen på kjærlighetens problem blir Daniel kjent med en sekt som eksperimenterer med kloning av mennesker. Kanskje finnes det virkelig en måte å utfordre alderdommen på - kanskje finnes det en mulighet for evig liv?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202760762
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
La possibilité d'une île

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

O
Olsen – 11.03.2007

– Det er alltid en blandet opplevelse å lese Michel Houellebecqs bøker. De er tiltrekkende og frastøtende, samtidig som de er innbydende og pirrende, men så spytter de deg ut til slutt, og du sitter igjen med en skitten følelse etter bokens slutt. "Når du har fått har du allerede fått for mye", for å sitere Marquis de Sade. "Muligheten av en øy" følger opp i samme stil som både "Plattform" og "De grunnleggende bestanddeler", men har også et element av science fiction hvor han skriver inn hovedpersonen Daniel som en i 24. ledd klonet variant av seg selv. Deres to historier fortelles om hverandre, og understreker vestens samtidige forvridde forhold til sex og mellommenneskelighet, og et mulig framtidssamfunns isolerte individer som bare når hverandre gjennom teknologi, og all menneskelig varme er redusert til nakenbilder av hverandre på en skjerm. Houellebecq skitner til hendene med sine bøker, og er ikke redd for å banne i kirken. Det er det som gjør dem verdt å lese.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Muligheten av en øy:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv