Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Når jeg er hos deg

roman

Stella faller fra taket av en bygård på Frogner Plass i Oslo. Snublet hun, ble hun dyttet eller tok hun spranget selv? Når jeg er hos deg er en humoristisk og mørk roman, en skimrende studie i hengivelse, kjærlighet, høydeskrekk og svimlende ensomhet. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
Stella faller fra taket av en bygård på Frogner Plass i Oslo. Snublet hun, ble hun dyttet eller tok hun spranget selv? Når jeg er hos deg er en humoristisk og mørk roman, en skimrende studie i hengivelse, kjærlighet, høydeskrekk og svimlende ensomhet.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
301
ISBN
9788249516445
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
HT – 04.05.2006

– Atter en gang har Linn Ullmann skrevet en svært leseverdig roman der de menneskelige relasjonene står i sentrum. Det hele starter med at en kvinne faller ned fra et tak og omkommer. Ble hun dyttet utfor, eller falt hun av egen fri vilje? Dette blir det store spørsmålet. Personene som stod denne kvinnen, Stella, nærmest, forteller så om sine forhold til henne. Noen vanlig, tradisjonell fortellerstruktur finner man ikke her. Man hopper frem og tilbake i tid, og romanen er i all hovedsak preget av brudd og fragmenter. Kanskje er det nettopp dette som gjør boken så annerledes i forhold til mye av det andre som blir skrevet av litteratur? I hvert fall er dette en bok som er lett og lese, samtidig som den er likeså lett å like. Anbefales på det varmeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når jeg er hos deg:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv