Norsk sokkel

roman

«Det er sårt, det er treffende og det er velskrevet.»

, Moss Avis Terningkast 5
En gripende fortelling om velferdsstatens fotsoldater

På et hotell i Skien sitter en familiefar og forsøker å glede seg over at han ikke har kreft. Tretti mil lenger nord, på Lillehammer, forsøker svigermoren hans å finne ut av hvem hun skal bli nå som hennes alkoholiserte ektemann omsider har bestemt seg for å slutte å drikke. Les mer
Vår pris
119,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Vår pris: 119,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka

En gripende fortelling om velferdsstatens fotsoldater

På et hotell i Skien sitter en familiefar og forsøker å glede seg over at han ikke har kreft. Tretti mil lenger nord, på Lillehammer, forsøker svigermoren hans å finne ut av hvem hun skal bli nå som hennes alkoholiserte ektemann omsider har bestemt seg for å slutte å drikke. I Sogndal prøver en voksen sønn å få plass til mora si på sykehjem. I Trondheim strever en sju år gammel jente med å finne seg til rette i et nytt fosterhjem. Et gravid par på Jessheim får et rutinemessig tilbud om fosterdiagnostikk, mens en NAV-arbeider på tur til Kreta ikke klarer å nyte ferien fordi hun synes så synd på alle.
Norsk sokkel er fortellingen om Norge, og menneskene som bor der. Om deres drømmer, skuffelser og tilkortkommenheter, og om deres dypt menneskelige ønske om å være en bauta for andre.

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?

Anmeldelser

«Det er sårt, det er treffende og det er velskrevet.»

, Moss Avis Terningkast 5

«... sjeldent treffsikker og samtidig underholdende lesning.»

, Adresseavisen Terningkast 5

«Heidi Linde berører og underholder med roman om den norske velferden.»

, Dagbladet Terningkast 5

«Medrivende og innsiktsfullt om nordmenn og norsk velferd [...] Heidi Linde har med 'Norsk sokkel' lykkes i å skape en roman som er fornøyelig og medrivende uten å miste alvoret, og på en innsiktsfull måte avspeiler nordmenn og den norske velferden. Jeg er ikke redd for å påstå at 'Norsk sokkel' blir en av høstens bokfavoritter.»

, Glåmdalen Terningkast 5

«Elegant mosaikk av kryssende livsskjebner.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 5