Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Nullpluss pluss

Laserforskeren Tremor Harding, innbygger i småbyen Lagendonk, føler at han har uttømt livets sum av behagelige og interessante erfaringer. Han har dermed ikke noe å tape ved å sette livet inn på et tilsynelatende dødelig eksperiment: Han vil spise seg selv opp. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Laserforskeren Tremor Harding, innbygger i småbyen Lagendonk, føler at han har uttømt livets sum av behagelige og interessante erfaringer. Han har dermed ikke noe å tape ved å sette livet inn på et tilsynelatende dødelig eksperiment: Han vil spise seg selv opp. Eksperimentet utføres i optimistisk og systematisk ånd, og blir på samme tid et månedlangt herremåltid og en reise mot nye erkjennelser.

Nullpluss pluss er en utvidet utgave av Nullpluss, som kom i 1986. Det er en hårreisende og på samme tid fascinerende roman - med andre ord en bok i typisk og intens Nygårdshaug-stil. Mesterlig kombinerer forfatteren det komiske og det makabre, myte og vitenskap, lek og logikk. Overbevisende og med optimisme varsler han at ny vitenskap gir spillerom for fantasi og fiksjon.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
284
ISBN
9788202287160
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Helle – 26.12.2005

– Gert Nygårdshaug er en spennende forfatter som flere burde oppdage. Han tar tak i stoff som sjelden røres i norsk litteratur, og får særheter fra fysikken til å bli en naturlig del av en historie. Navn og stedsbeskrivelser er også festlige, uten at det noen gang virker konstruert. Forfatteren må ganske enkelt være nokså rar inni hodet sitt, og det er godt gjort å få fram denne rarheten på en så leservennlig og begripelig måte. Tremor Hardings grufulle eksperiment gir rom for en del filosofering, og han har gode begrunnelser for hvorfor han vil spise seg selv. Det virker troverdig at han er en meget intelligent person, og livet i Lagendonk består av en rekke pussige og morsomme karakterer.
En bedriende bok i en tid da mer og mer blir likere og likere i kulturlivet...

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nullpluss pluss:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ulven

Samuel Bjørk
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Handlekurv