Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Om bare

roman

"Med romanen Om bare har Hjort tatt steget opp en divisjon. Den er skrevet med hennes hjertblod og er trolig hennes beste."

VG

Han står opp med henne og kler på seg med henne. Hun står på badet. Han kommer inn bak henne og legger hodet på skulderen hennes. Øynene deres møtes i speilet. Sånn ser de to ut. De ligner et par med en ulykke sammen. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Han står opp med henne og kler på seg med henne. Hun står på badet. Han kommer inn bak henne og legger hodet på skulderen hennes. Øynene deres møtes i speilet. Sånn ser de to ut. De ligner et par med en ulykke sammen.

Småbarnsmoren og dramatikeren Ida Heier har møtt sitt livs kjærlighet. Hun har lenge visst at noe kom til å skje, man kan merke sin evne til å elske før man møter den elskede, tenker hun. Nå har hennes lidenskap rammet den ti år eldre professoren Arnold Busk, også han gift og med barn. I et par år er hun ulykkelig lengtende før han gir opp sitt gamle liv for henne. Det er begynnelsen på et overstadig turbulent og grenseløst kjærlighetsforhold - en besettelse som nærmer seg galskap.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
319
ISBN
9788202309664
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Anmeldelser

"Med romanen Om bare har Hjort tatt steget opp en divisjon. Den er skrevet med hennes hjertblod og er trolig hennes beste."

Berit Kobro, VG

"En stor, tragisk kjærlighetsroman som treffer leseren som et hurtigtog."

Tonje Tveite, Dagbladet

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Om bare:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv