Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Om høsten

«En høysang til livet og kjærligheten ... livsbekreftende og livsbejaende ... åpen for himmel og jord, åpen for det som var og det som kommer, det som gror og det som dør, for høyder og dybder, og den er full av nåde og kjærlighet.»

Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen

"Nå, når jeg skriver dette, vet du ingenting om noe, hva som venter deg, hvilken verden du blir til i. Og jeg vet ingenting om deg. Jeg har sett et ultralydbilde, og lagt hånden på magen du ligger i, det er alt. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
"Nå, når jeg skriver dette, vet du ingenting om noe, hva som venter deg, hvilken verden du blir til i. Og jeg vet ingenting om deg. Jeg har sett et ultralydbilde, og lagt hånden på magen du ligger i, det er alt."

Et barn skal bli født. Og en far setter seg ned for å skrive til det. Han vil vise barnet hva som venter, den myriade av fenomener og materie, dyr og mennesker som vi kaller verden. Han skriver om solen og om grevlingen, om termosen og om pisset, om sengen og om ensomheten, mens barnet vokser i mørket.

"Dette fantastiske, som du snart skal møte og få se, er så lett å miste av syne, og det finnes nesten like mange måter å gjøre det på som det finnes mennesker. Det er derfor jeg skriver denne boken til deg. Jeg vil vise deg verden, slik den er, rett rundt oss, hele tiden. Bare ved å gjøre det kan jeg selv få øye på den."

"Om høsten" er første bind av fire i en personlig encyklopedi om den nære virkeligheten, skrevet av en far til hans ufødte barn.

Medlemsvurdering:
Jeg har bestemt meg til å kjøpe alt av Knausgård. Han er utrolig god samme hva han skriver om. Og denne første av fire bøker som han skriver til sitt ufødte barn er av samme høye kvalitet. En glede å lese. Anbefales!

Gullmamma

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
232
ISBN
9788249516414
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
20 x 13 cm
Serie
Årstid-encyklopedien 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«En høysang til livet og kjærligheten ... livsbekreftende og livsbejaende ... åpen for himmel og jord, åpen for det som var og det som kommer, det som gror og det som dør, for høyder og dybder, og den er full av nåde og kjærlighet.»

Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen

«Om høsten viser at Karl Ove Knausgård har evnen, stilen, motet og formatet til å få oss opp på tå. ... Det er jo derfor vi har kunst.»

Roar Eskild Jacobsen, Haugesunds Avis

Kunders vurdering

E
Ellen Ånestad Moen – 13.01.2016

– Om høsten

G
Gullmamma – 13.01.2016

– Jeg har bestemt meg til å kjøpe alt av Knausgård. Han er utrolig god samme hva han skriver om. Og denne første av fire bøker som han skriver til sitt ufødte barn er av samme høye kvalitet. En glede å lese. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Om høsten:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv