Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

På vei fra Atocha stasjon

«En av de sanneste (og morsomste) romaner jeg vet om av en forfatter i hans generasjon.»

Lorin Sein, The New York Review of Books

En helt usedvanlig roman om krysningspunktet mellom kunsten og virkeligheten fra USAs nye, litterære stjerne. Adam har fått stipend for å reise til Madrid. I stedet for "forskning" blir hans opphold en... Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En helt usedvanlig roman om krysningspunktet mellom kunsten og virkeligheten fra USAs nye, litterære stjerne. Adam har fått stipend for å reise til Madrid. I stedet for "forskning" blir hans opphold en fundering over muligheten for noe genuint i kunsten: er hans relasjoner til de han møter i Spania like falske som diktene han forsøker å skape?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202554545
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Leaving the Atocha station

Lytt til utdrag

Anmeldelser

«En av de sanneste (og morsomste) romaner jeg vet om av en forfatter i hans generasjon.»

Lorin Sein, The New York Review of Books

«Ustyrtelig morsomt og hylende intelligent, sprell levende og original i hver eneste setning og boblende full av følelsen av vårt sen-sen-moderne øyeblikk.»

Jonathan Franzen, The Guardian

«Det er enorm troverdighet i denne korte romanen ... På vei fra Atocha stasjon er delvis en beskrivelse av det indre landskapet til en ny type amerikansk kunstner: kald, lat, kunstig, men likevel bemerkelsesverdig hederlig grunnet den ekstreme ærligheten og grundigheten i selvransakelsen.»

Sheila Heti, London Review of Books

"Et arbeid så lysende originalt i stil og form at den virker som en forutanelse, en komet fra fremtiden ... intenst og usedvanlig brilliant.

Geoff Dyer, The Observer

"På vei fra Atocha stasjon er, blant mye annet, en karakter-drevet 'page-turner' og en konsis definitiv studie av det 'faktiske' versus det 'virtuelle' anvendt på forhold, språk, poesi, erfaring. Den er morsom og virkningsfull og like nitidig 'vitende' i sin utførelse av seg selv, føler jeg, som Bens poesisamlinger er det.

Tao Lin, The Believer

«En subtil, buktende og veldig morsom første bok. ... Det er en av paradoksene i denne luringen av en bok at det som virker som en skeptisk postmoderne komedie også er en ærlig god gammeldags leting etter det virkelige.»The New Yorker»

James Wood, The New Yorker

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på På vei fra Atocha stasjon:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv