Potensgiverne - Karin Brunk Holmqvist

Potensgiverne

; Hilde Lyng (Oversetter)

Gamle damer sitter aldri der du setter dem! Sjarm, humor og en fantastisk fin historie har gjort Potensgiverne til en kjempesuksess!


At nød lærer naken kvinne å spinne, gjelder i aller høyeste grad de gamle frøknene Tilda og Elida. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Gamle damer sitter aldri der du setter dem! Sjarm, humor og en fantastisk fin historie har gjort Potensgiverne til en kjempesuksess!


At nød lærer naken kvinne å spinne, gjelder i aller høyeste grad de gamle frøknene Tilda og Elida. Søstrene på 72 og 78 år bor fortsatt i barndomshjemmet i en liten svensk by hvor tiden nærmest står stille. Alt er som det pleier, inkludert utedoen, hvor en visitt ofte blir en kald opplevelse.


Da den galante Alvar Klemens flytter inn i nabohuset og begynner å pusse opp, skjer det store endringer i søstrenes liv. De kjøper seg nye kjoler og glemmer helt at broren deres vil ha dem på gamlehjem så han kan overta barndomshjemmet som sommerhus. Ikke minst vil de også ha et skikkelig innendørs toalett, slik Alvar har skaffet seg. Men det koster mye, og nå er gode råd dyre.

De to oppfinnsomme søstrene får en strålende idé til hvordan de kan skaffe seg pengene: postordresalg av potensmiddel. Dermed setter de en annonse i avisen, og fra den dagen blir ingenting som før for Tilda og Elida ...

Karin Brunk Holmqvists romaner er varme, morsomme og hyller både landsbygd og vennskap på et personlig og originalt vis. Bøkene handler alltid om eldre mennesker, som er stolte og fornøyde med sine livsskjebner. Det blir en forunderlig blanding av kontraster mellom den gamle og den nye måten å leve livet på landet på.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Silke
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 239
ISBN: 9788299806671
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Potensgivarna
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger