Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Pur morgen

«Legg merke til denne debutanten! Rune Salvesen kommer med en liten roman av omfang, men så eksplosiv.»

Sarpsborg Arbeiderblad

Pur morgen er en betagende og vakker liten roman. Hele handling utspiller seg i løpet av en time, om morgenen, i en ikke navngitt by, hvor som helst i verden. Vi får kjennskap til og møter tilfeldig en rekke ulike livsskjebner som knyttes sammen. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Pur morgen er en betagende og vakker liten roman. Hele handling utspiller seg i løpet av en time, om morgenen, i en ikke navngitt by, hvor som helst i verden. Vi får kjennskap til og møter tilfeldig en rekke ulike livsskjebner som knyttes sammen. De kjenner ikke hverandre, men tangerer, møter og bumper borti hverandre i løpet av romanen. Det eneste de har til felles er at de alle skal ut på en viktig reise. Det er en lys og meget varm morgen. Heten ligger som et trygt, men også som et klamt og svett teppe over bokens karakterer. Pur Morgen ble av Dagbladets lesere stemt inn blant de ti best likte bøkene i 2005.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202567323
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017

Lytt til utdrag

Anmeldelser

«Legg merke til denne debutanten! Rune Salvesen kommer med en liten roman av omfang, men så eksplosiv.»

Kjell Eriksson, Sarpsborg Arbeiderblad

«Stilsikker debut om outsidere og byens konstant tilstedeværende summing.»

Sarah Selmer, Aftenposten

«Et krast og klart virkelighets-bilde»

Hannelore W. Langstrøm, Fædrelandsvennen

«Romanen er blitt både overbevisende poetisk og en intenst fortalt beretning om byliv, sorg og verdighet. Salvesens korttekster og enkeltstående setninger bringer inn en egen sårbarhet i teksten i all sin spinkelhet.»

Tonje Vold, Dagsavisen

«Fin debutroman om å legge i vei mot reisemål som kanskje skal forandre livet ditt.»

Fartheim Horgar, Adresseavisen

Kunders vurdering

S
Sana – 15.06.2008

– Rune Salvesen har skrevet en varm og unik historie i sin debutroman som finner sted i et ikke navngitt sted. Personene som er med i historien er heller ikke navngitt, men som leser føler man allikevel en nærhet og forståelse for karakterene. Handlingen i boken foregår kun over én time, men det er på mange måter en begivenhetsrik time hvor flere menneskeskjebner treffes tilfeldig. Det eneste de har til felles er at de alle skal ut på en reise. Dette får leseren til å tenke på at det faktisk er slik i virkeligheten også; at man gjennom en dag treffer mange mennesker, men som man aldri knytter noe bånd til annet enn at man er på samme sted til samme tid. Absolutt verdt å lese!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pur morgen:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv