Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Pur morgen

Pur Morgen ble av Dagbladets lesere stemt inn blant de ti best likte bøkene i 2005.


Pur morgen er en betagende og vakker liten roman. Hele handling utspiller seg i løpet av en time, om morgenen, i en ikke navngitt by, hvor som helst i verden. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Pur Morgen ble av Dagbladets lesere stemt inn blant de ti best likte bøkene i 2005.


Pur morgen er en betagende og vakker liten roman. Hele handling utspiller seg i løpet av en time, om morgenen, i en ikke navngitt by, hvor som helst i verden. Vi får kjennskap til og møter tilfeldig en rekke ulike livsskjebner som knyttes sammen. De kjenner ikke hverandre, men tangerer, møter og bumper borti hverandre i løpet av romanen. Det eneste de har til felles er at de alle skal ut på en viktig reise.


Det er en lys og meget varm morgen. Heten ligger som et trygt, men også som et klamt og svett teppe over bokens karakterer.


Rune Salvesen er debutant og skisserer et sterkt portrett av de ulike karakterene og deres forskjellige motivasjoner for å legge ut på reisene sine. Romanen er sterk, trist, het og poetisk.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202328245
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

S
Sana – 15.06.2008

– Rune Salvesen har skrevet en varm og unik historie i sin debutroman som finner sted i et ikke navngitt sted. Personene som er med i historien er heller ikke navngitt, men som leser føler man allikevel en nærhet og forståelse for karakterene. Handlingen i boken foregår kun over én time, men det er på mange måter en begivenhetsrik time hvor flere menneskeskjebner treffes tilfeldig. Det eneste de har til felles er at de alle skal ut på en reise. Dette får leseren til å tenke på at det faktisk er slik i virkeligheten også; at man gjennom en dag treffer mange mennesker, men som man aldri knytter noe bånd til annet enn at man er på samme sted til samme tid. Absolutt verdt å lese!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pur morgen:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv