Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Rapsgubbene

Albert og Henning er brødre - to gamle ungkarer som støtter hverandre i tykt og tynt. Gubbene er vel kjent av alle i bygda, og alle kjenner de litt eksentriske vanene deres. De lever etter påbudene de engang fikk av moren sin. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 - 10 dager
Albert og Henning er brødre - to gamle ungkarer som støtter hverandre i tykt og tynt. Gubbene er vel kjent av alle i bygda, og alle kjenner de litt eksentriske vanene deres. De lever etter påbudene de engang fikk av moren sin. Skulle de finne på å gå til køys uten å ha vasket seg i ørene, hører de straks mors strenge stemme i sitt indre. Men gamle gubber er også lure som rever! Noen regler kan de rett og slett velge å glemme. Bak gården ligger rapsåkrene og lyser som solen. Der står Albert og Henning ofte og kikker ut over markene, diskuterer likt og ulikt og spytter snus. Men freden er truet. En dag spres en stor nyhet over landet: I brødrernes rapsåker er det funnet spor etter romvesener! Den lille gården invaderes plutselig av journalister fra hele verden. Dette ville mor ikke likt, tenker gubbene, og prøver å holde seg unna. Men hva slags vesener er det som har inntatt åkeren? Og hva vil nå skje med den søvnige bygda?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Silke
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
269
ISBN
9788299806688
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Rapsbaggarna
Format
22 x 15 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

L
Lise – 19.11.2012

– Morsom og lettlest bok med handling fra et lite bygdesamfunn i Sverige hvor hverdagen tar en uventet vending for de to hovedpersonene. De av oss som har levd noen år vil nok kjenne oss igjen i denne boka, og den byr garantert på flere anledninger til en god latter!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rapsgubbene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
 

August

Victoria Hislop
Innbundet 
288,- 329,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Handlekurv