Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Reisen hjem

roman

"Det finnes bøker som kryper inn i sjela di - under huden på deg. REISEN HJEM er en slik bok!_Avslutningen er fantastisk - og meget overraskende. Jeg ble helt satt ut! Dette er Lori Lansens beste roman. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
"Det finnes bøker som kryper inn i sjela di - under huden på deg. REISEN HJEM er en slik bok!_Avslutningen er fantastisk - og meget overraskende. Jeg ble helt satt ut! Dette er Lori Lansens beste roman." Liv Gade - bokinspirator Norli 5-årige Sharla blir forlatt av sin hvite mor og plassert hos naboen, den svarte, ensomme kvinnen Addy Shadd. Addy er 70 år og har dårlig helse, men et varmt hjerte, og hun blir som en bestemor for Sharla. I tilbakeblikk blir vi kjent med Addys dramatiske liv. Som gravid 15-åring blir hun beskyldt for å ha forårsaket brorens død, og jaget ut av den lille byen Rusholme. På sin lange reise bort fra hjemmet opplever Addy stor kjærlighet og avgrunnsdypt svik, inderlig lykke og grenseløs tragedie. Og hele tiden hvisker en stemme i henne at hun skal vende tilbake - reise hjem. Når Sharla kommer inn i Addys liv, kan denne reisen endelig begynne. REISEN HJEM_er en sterk og rørende roman om den forløsende kraften i kjærlighet og minner, og om to ulike mennesker som forvandler hverandres liv for alltid. Romanen er en internasjonal bestselger som er utgitt i 12 land og nominert til fl ere litteraturpriser. Whoopi Goldberg har kjøpt filmrettighetene.

Medlemsvurdering:
En fantastisk historie og usedvanlig vakre skildringer. Boken er spennende fra første side og nesten umulig å legge fra seg! Dette er definitivt en bok som er verdt å lese.. en bok som brenner seg fast i hukommelsen og følger deg siden. Jeg gruet meg til siste side, og er lei meg fordi jeg leste den for fort. Skal lese den igjen en dag, for det er en sånn type bok, som man kan lese flere ganger og like vakker vil den være! Anbefales på det varmeste!

Camilla G

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Juritzen forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282051859
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Rush home road
Nr
8014671

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

C
Camilla G – 28.06.2012

– En fantastisk historie og usedvanlig vakre skildringer. Boken er spennende fra første side og nesten umulig å legge fra seg! Dette er definitivt en bok som er verdt å lese.. en bok som brenner seg fast i hukommelsen og følger deg siden. Jeg gruet meg til siste side, og er lei meg fordi jeg leste den for fort. Skal lese den igjen en dag, for det er en sånn type bok, som man kan lese flere ganger og like vakker vil den være! Anbefales på det varmeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Reisen hjem:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 60,-

Logg inn

Handlekurv