Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Roser i et sprukket krus

Forfatteren Maja Sellmann har nettopp feiret sekstiårsdagen sin da hennes elskede ektefelle plutselig dør. Hun sitter igjen i et hus fullt av minner, i småbyen som kanskje aller mest var hans, med voksne barn, barnebarn og resten av livet foran seg. Les mer

399,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Forfatteren Maja Sellmann har nettopp feiret sekstiårsdagen sin da hennes elskede ektefelle plutselig dør. Hun sitter igjen i et hus fullt av minner, i småbyen som kanskje aller mest var hans, med voksne barn, barnebarn og resten av livet foran seg. Hvordan skal hun få dagene til å gå når mannen hun har delt så mye med er borte? Og hvilke muligheter har en voksen kvinne til å skape et nytt liv? Bjørg Vik har skrevet en gripende roman som på samme tid handler om sorg og forelskelse, og viser nydelig at det ene ikke utelukker det andre.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202423421
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

L
Live – 23.01.2005

– Forfatterinnen Maja Sellman blir enke etter et langt og lykkelig ekteskap. Etter å ha kjempet seg gjennom en svært tung tid, treffer hun igjen en mann som kan tenne henne, men kan dette forholdet bli noe mer enn en drøm, en vakker episode? Enden er god, men åpner for flere mulige konflikter mellom hovedpersonene. Sjøl om denne boka tar opp et tema vel verdt å skrive om - kjærlighet i moden alder - blir personene ikke mye mer enn flate stillbilder, typer uten dybde og troverdighet. Så mange bra mennesker, pene fruer, vellykkede barn og snille barnebarn skal en lete lenge etter. Det hele blir litt skolestilaktig, og noen av personene og hendelsene synes ikke å ha noen egentlig funksjon i fortellingen. Bjørg Vik kan bedre enn dette, og forlaget kunne med fordel gått noen flere runder før boka ble sluppet på markedet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Roser i et sprukket krus:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv