Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Roskilde

"Dette kommer til å stå igjen som en av bokhøstens store positive overraskelser."

Øystein Aldridge, Universitas

Roskilde er alltid et sted å dra. Særlig for kidsa, men ikke utelukkende. Det er et sted å bli musikalsk oppdatert, festivalt innlosjert og sosialt engasjert. Debutant Linn Strømsborg (f. 1986) er selverklært roskildetjei, hun har vært der fem år på rappen og skrevet ei bok om og fra disse dagene og åra. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Roskilde er alltid et sted å dra. Særlig for kidsa, men ikke utelukkende. Det er et sted å bli musikalsk oppdatert, festivalt innlosjert og sosialt engasjert. Debutant Linn Strømsborg (f. 1986) er selverklært roskildetjei, hun har vært der fem år på rappen og skrevet ei bok om og fra disse dagene og åra. Vi følger ei jente med tre venner i to telt, fra konsert til konsert, scene til scene, dag til natt og ølbrett til ølbrett. Det er ikke bare fest, så klart, men det er festival, og Strømsborg klarer å fange det både smått nostalgiske og desidert tidløse rommet som hvert år oppstår på ei svær mark i Danmark. Ei lykkebok!

Detaljer

Forlag
Flamme
Språk
Bokmål
ISBN
9788202549169
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Roskilde
Serie
Gammel flamme

Lytt til utdrag

Anmeldelser

"Dette kommer til å stå igjen som en av bokhøstens store positive overraskelser."

Øystein Aldridge, Universitas

"Strømsborg skriver godt (...) Roskilde er autentisk, frisk og energisk. Og som de fleste romaner handler den om kjærligheten, egentlig."

Cathrine Krøger, Dagbladet

"Jag kommer att återkomma till den här boken på samma sätt som berättarjaget återkommer till Roskildefestivalen. Både för att återuppleva gamla minnen (både privata och de från boken) och för att skaffa mig nya (...) Och det blir svårt att hålla ögonen torra vid läsningen."

Rasmus Thedin, Tidningen Kulturen (Sverige)

"Strømsborg lugnar mig med sin indieidyll ... Roskilde är en idyllroman om - och kanske också för - nordiska indiekids utan bekymmer i alla åldrar. Dess prosa flödar snabbt, ofta i form av en sorts hopningar eller uppräkningar: ett lyckat sätt att redovisa, snarare än gestalta, den sorts intensitet som sextio-sjuttio tusen människor kan skapa tillsammans under de extatiska undantagsdygn som en rockfestival kan (bör?) vara."

Jenny Tunedal, Aftonbladet (Sverige)

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Roskilde:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv