Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Se i nåde

roman

I 1870 setter René-Arnaud Rollier seg i en luftballong for å smugles ut av Pariserkommunen over fiendes rekker. Ballongen havner på avveie, René-Arnaud havarerer i Telemark, der han besvangrer unge Anna før han drar tilbake til Paris. Les mer

329,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I 1870 setter René-Arnaud Rollier seg i en luftballong for å smugles ut av Pariserkommunen over fiendes rekker. Ballongen havner på avveie, René-Arnaud havarerer i Telemark, der han besvangrer unge Anna før han drar tilbake til Paris.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205556584
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Kunders vurdering

E
E. Belle – 26.04.2005

– Jeg er av dem som syns at når det kommer til nye norske forfattere så er det langt mellom godbitene. All ny litteratur i Norge blir på en eller annen måte kritikerrost og det produseres så mye nytt at det er vanskelig å holde seg oppdatert og finne frem i jungelen av samtidslitteratur. De fleste møter med nye forfattere ender derfor med en skuffelse for min del og jeg kryper tilbake til klassikerne. Se i Nåde er derimot en bok som ikke skuffer. Dette er en var og lavmælt bok som er godt skrevet og behagelig å lese.
Bokens hovedperson er en ung jente som tilfeldigvis finner en bok om sin oldefars eventyrlige luftferd i en dekorasjonshylle på Ikea. Etter å ha lest boken om oldefaren begynner Andrea å nøste opp historien om sin familie og seg selv.
Enger tar leseren med på en fascinerende reise i tid og rom. Bokens synsvinkel veksler stadig og skjebner og familiebånd knyttes sammen til en hel historie. Dette er en vakker bok som med sin lavmælte fortellerstil oppfordrer til ettertanke. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Se i nåde:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv