Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Showtime!

«Underholdende avslutning på trilogien om Christian von der Hall. (...) Han skriver morsomt og treffer tiden vi lever i nok en gang godt.»

Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

Ta igjen imot Christian «Wonderboy» von der Hall, nå toppsjef i Norges ledende eventbyrå. Han nærmer seg 60 og har endelig skjønt at det finnes noe enda viktigere enn penger og makt - og det er kjærlighet. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Ta igjen imot Christian «Wonderboy» von der Hall, nå toppsjef i Norges ledende eventbyrå. Han nærmer seg 60 og har endelig skjønt at det finnes noe enda viktigere enn penger og makt - og det er kjærlighet. Eller som Christian gjerne kaller det: underholdning.Slå deg løs og la festen begynne, et samfunnsshow skapt avgründere,partyfiksere, eiendomsmilliardærerog enog annen post#metoo-skandale.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
484
ISBN
9788202704117
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 13 cm
Serie
Christian von der Hall 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Underholdende avslutning på trilogien om Christian von der Hall. (...) Han skriver morsomt og treffer tiden vi lever i nok en gang godt.»

Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

«Lattervekkende og lettlest. Henrik H. Langeland innfrir forventningene med sin tredje roman om den tilsynelatende vellykkede forretningsmannen Christian von der Hall.»

Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv

«... det er ingen tvil om at Henrik Langeland kan skrive. Og underholde. Og ta pulsen på tida. Showtime! lever helt klart opp til tittelen.»

Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

«Både Christian von der Hall og Henrik H. Langeland er i mål med ein trilogi om tidleg 2000-tal som allereie er i ferd med å få eit historisk preg. Det er bra jobba.»

Marta Norheim, nrk.no

«Alt i alt er Showtime! en vellykket avslutning på trilogien. Skjønt avslutning? Selv om forlaget lanserer dette som finalen, tør jeg vedde 5000 dollar på at Showtime! ikke blir det siste vi ser til von der Hall.»

Jonas Hansen Meyer, Aftenposten

«Ingen gjør dette bedre enn Langeland.»

Anita Krohn Traaseth, kampanje.no

Kunders vurdering

K
Kristin – 14.08.2020

– Kommer han til å lande på beine denne gangen? Kjøp boken, les, så får du vite det! Fornøyelig skrevet av Langeland - igjen.

G
Geir – 02.06.2020

– Spennende bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Showtime!:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv