Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sinatra kom aldri til Kongsberg

Ronald Dexter er en musiker i førtiåra uten spillejobber. Begge foreldrene er døde. Faren som også var musiker, døde mens han inspirert av Jimmy Dorseys spilleteknikk satte treflisa på saxen i halsen på innpust, og ble kvalt. Les mer

317,-

348,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Ronald Dexter er en musiker i førtiåra uten spillejobber. Begge foreldrene er døde. Faren som også var musiker, døde mens han inspirert av Jimmy Dorseys spilleteknikk satte treflisa på saxen i halsen på innpust, og ble kvalt.
Ronald er tynn som en hesjestaur, og håret er tjukt og s tritt. Det står som ei såte på hue hans. Han hadde regelmessige trekk, blå øyne, og bortsett fra at stemmen var hes og låt som en gammal kortbølgeradio, var han det folk ville kalle en sjarmerende fyr.
Han bodde aleine i den nedslitte barndomsleiligheten på Majorstua, og det var jazzen som var hans pasjon. Og da helst bibop'en med Charlie Parker, Munk, Gillespies store orkester fra slutten av førtiåra, Stan Getz og Dexter Gordon, og croonere som Sammy Davis, Dean Martin, Tony Bennett, Mel Tourné og selvfølgelig gubben sjøl, Frank Sinatra, som gikk utapå de fleste.
Faren hadde etterlatt ham en sax og et klaver og en knallrød Alfa Romeo Bertone Coupé fra 1972. Og dessuten ei halvfull flaske Jack Daniels som visstnok var signert av Sinatra sjøl da han opptrådde på Oslo Spektrum i 1991. Ronald glemte aldri den forestillinga der Old Blue Eyes kom slentrende inn på scenen og åpna med Come fly With Me og avslutta med Paul Ankas My Way.

Detaljer

Forlag
Svein Sandnes bokforlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
303
ISBN
9788293903000
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
21 x 14 cm
Serie
Ronald Dexter 1

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sinatra kom aldri til Kongsberg:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
480,- 549,-
 

Retro

Ellen Ørnes
Innbundet 
409,- 449,-

Rigel

Ida Larmo
Innbundet 
363,- 399,-
 

T-banen

Erlend Grøner Krogstad
Innbundet 
375,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv