Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Skjønnhet for aske

roman

«Beksvart om menneskehandel, men også en hyllest til vennskap og håp. Kan denne vinne tilbake Samartins store publikum? »

BOK365

På landsbygda i Moldova er 19 år gamle Ines i ferd med å forberede bryllupet sitt når hun brutalt blir kidnappet og revet bort fra sin elskede familie. I en meksikansk småby opplever 15 år gamle Karla at moren forlater henne og hun blir forført av en farlig sjarmerende mann. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
På landsbygda i Moldova er 19 år gamle Ines i ferd med å forberede bryllupet sitt når hun brutalt blir kidnappet og revet bort fra sin elskede familie. I en meksikansk småby opplever 15 år gamle Karla at moren forlater henne og hun blir forført av en farlig sjarmerende mann. Lille Sammy fra Ohio i USA drømmer om et par rosa tøysko og mat til katten sin. Når stefaren misbruker henne, flykter hun - og barndommen er brått revet bort. Alene og redde møtes disse tre jentene i neonbyen Las Vegas, hvor de kastes inn i en mørk og uhyggelige verden. De har nesten gått til grunne når de finner sammen i tro, håp og kjærlighet. Fellesskapet gir dem mot og styrke til å flykte mot frihet og et eget liv. Skjønnhet for aske er Cecilia Samartins sterkeste og viktigste skildring av menneskets ubegrensede evne til å lege selv de dypeste sår. Denne fortellingen vil være med deg lenge.

Detaljer

Forlag
Juritzen forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293910053
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Beauty for ashes

Anmeldelser

«Beksvart om menneskehandel, men også en hyllest til vennskap og håp. Kan denne vinne tilbake Samartins store publikum? »

Kari Birkeland, BOK365

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skjønnhet for aske:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv