Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Solfiolinen ; Alkymisten : noveller

Hva er det som skjer i Bermuda-triangelet, det mystiske havområdet øst for Florida, hvor hundrevis av båter og fly er blitt sporløst borte opp gjennom tidene? Hvor ble det av sagnriket Atlantis som sank i havet for 11. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Hva er det som skjer i Bermuda-triangelet, det mystiske havområdet øst for Florida, hvor hundrevis av båter og fly er blitt sporløst borte opp gjennom tidene? Hvor ble det av sagnriket Atlantis som sank i havet for 11.000 år siden? Hva skjedde med den høyt utviklede mayakulturen før europeerne kom og fant deres tomme byer?

Disse og andre spørsmål, filosofiske, vitenskapelige og historiske er temaer i Gert Nygårdshaugs to novellesamlinger Solfiolinen og Alkymisten fra begynnelsen på 1980-tallet som han høstet svært god kritikk for.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
270
ISBN
9788202320867
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
18 x 12 cm

Kunders vurdering

M
Marlow – 12.04.2010

– I disse to novellesamlingene sammensatt i ett bind, tar forfatteren oss med på mange eventyrlig historiske og vitenskapelige reiser. De fleste, men ikke alle novellene i "Solfiolinen", har en forbindelse med hverandre. Vi blir med til området rundt Sargasso-havet og Bermudatriangelet og mysterier forbundet med det, jakten på den sunkne byen Atlantis og flere eventyr relatert til Latin-Amerika. I "Alkymisten" får Nygårdshaug utløp for sine vanvittige kunnskaper og interesser rundt kjemi, religionshistorie, fisking, mat og mye mer. Det som gjør dette til underholdende lesning er at Nygårdshaug har noe å melde i tillegg til de eventyrlige fortellingene, ofte med et lite politisk sleivspark. Lesere med sans for forfatterens senere utgivelser kan trygt kaste seg på denne.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Solfiolinen ; Alkymisten : noveller:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
 

Kokong

Eystein Hanssen
Innbundet 
349,- 399,-
 

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Handlekurv