Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sommer på Saltön

hummerfesten

Sommergjestene har reist, og freden er tilsynelatende gjenopprettet i den lille skjærgårdsidyllen på svenskekysten. Men under overflaten vil vi se at mye har forandret seg. Tobakkshandler Blomgrens Emily har kommet tilbake etter sitt ekteskapelige sidesprang, men oppfører seg annerledes enn før. Les mer

149,-
Lyd-CD
Sendes innen 3 virkedager
Sommergjestene har reist, og freden er tilsynelatende gjenopprettet i den lille skjærgårdsidyllen på svenskekysten. Men under overflaten vil vi se at mye har forandret seg. Tobakkshandler Blomgrens Emily har kommet tilbake etter sitt ekteskapelige sidesprang, men oppfører seg annerledes enn før. Johanna har allerede tenkt ut hvordan hun skal møblere Blomgrens villa når hun han endelig har kvittet seg med sin fete kone. Sara har flyttet inn hos MacFie, men han synes ikke det er bra at hun ikke følger reglene. Når badedraktdesigner Philip ber henne ut, takker hun ja, uten en gang om å be ham om lov. Og hvordan skal det gå med hummerfesten når hermetikkfabrikkens nye direktør har leid ut pakkehuset? Boka er en frittstående fortsettelse av Sankthansvals.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242118189
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Originaltittel
Hummerfesten
Format
14 x 14 cm
Nr
1273167
Serie
Saltön 2

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

I
Ina – 11.04.2005

– Boken om hvordan høsten er på Saltön er nesten like bra som den første boka i serien, men ikke helt, etter min mening. Vi følger til dels de samme menneskene, og får lese om hvordan det går med dem utover høstmånedene. Blir livene deres slik de trodde, etter at de foretok sine spesielle valg i løpet av sommeren? Som leser sitter jeg igjen med en følelse av at denne boka begynner litt midt i og slutter likeså. Den er, etter min mening, ingen tydelig begynnelse eller slutt i boka. Som leser ønsker en seg derfor umiddelbart neste bok i seriene slik at en kan få se hvordan det går med beboerne på øya.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sommer på Saltön:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv