Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sommer på Saltön

sankthansvals

Den unge læreren Sara flykter til det lille øysamfunnet Saltö utenfor Gøteborg for å begynne et nytt liv etter at mannen hennes døde. Hun vekker oppsikt med sitt vakre utseende, og den subbete Magnus begynner til sin mors forundring plutselig å re opp sengen sin og stryke skjortene sine. Les mer

299,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den unge læreren Sara flykter til det lille øysamfunnet Saltö utenfor Gøteborg for å begynne et nytt liv etter at mannen hennes døde. Hun vekker oppsikt med sitt vakre utseende, og den subbete Magnus begynner til sin mors forundring plutselig å re opp sengen sin og stryke skjortene sine. Kanskje moren også kunne trenge litt kjærlighet? Så bra at hun kjenner fabrikkeierens pur unge hustru som kan alle knepene. Vi møter også tobakkshandleren og hans tykke kone som blir lei av mannen sin og flytter fra han for å bo i bobil ute i naturen. Der møter hun adjunkten Kalmar som er på ferie for å botanisere.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202455866
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Midsommarvals
Serie
Saltön 1

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

l
lesejente – 20.07.2007

– I denne boken møter vi mange forskjellige mennesker i ulike faser i livet, og alt skjer på den idylliske svenske øya Saltøn.Unge Sara som kommer ny til øya blir fort lagt merke til av alle med sitt vakre utseende og bestemte meninger. Hun flytter inn på loftsrommet hvor Magnus bor sammen med sin mor. Magnus blir forelsket i Sara og når moren skjønner det blir hun veldig glad. Hun har alltid følt at hun måtte passe på Magnus og nå håper hun på en mulighet til at han blir en selvstendig ung mann. Tobakkshandleren sin tykke kone flytter fra ham og ut i skogen, hvor hun bor i en bil. Det er masse som skjer i denne boken og kjærlighet og glede går hånd i hånd med intriger og alt som hører med. Det er rom for både glede og sorg i denne boken, men det er en glad bok. Passer ypperlig om sommeren eller til å drømme seg vekk når det er høst/vinter ute. Jeg likte boken godt som en lett underholdning.

I
Ina – 11.04.2005

– Denne første boka i serien om menneskene på Saltön sitter som et skudd. Jeg kom raskt inn i handlingen og ikke minst menneskene som lever på dette lille stedet. Det er til dels mange skikkelser og holde styr på, men Viveca Lärn skildrer dem på en slik måte at de etter hvert trer frem som veldig naturtro. Som leser ble jeg engasjert i disse menneskene og livene deres. Boka handler om å tørre å ta valg, selv om livet muligens blir veldig annerledes etter at valget er tatt. Med andre ord en spennende bok om helt vanlige mennesker, og livene deres, på et lite sted i Sverige. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sommer på Saltön:

Se flere

Logg inn

Handlekurv