Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Somrenes bok

En pakke som inneholder et gammelt fotoalbum fra barndommens Ungarn, tvinger Beth Lowe til å ta et oppgjør med fortiden.

En pakke som inneholder et gammelt fotoalbum fra barndommens Ungarn, tvinger Beth Lowe til å ta et oppgjør med fortiden og forsone seg med morens død. Les mer

349,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En pakke som inneholder et gammelt fotoalbum fra barndommens Ungarn, tvinger Beth Lowe til å ta et oppgjør med fortiden.

En pakke som inneholder et gammelt fotoalbum fra barndommens Ungarn, tvinger Beth Lowe til å ta et oppgjør med fortiden og forsone seg med morens død.Beth Lowe har lært seg å leve livet slik hun ønsker det. Den tilsynelatende bekymringsfrie tilværelsen i London er fylt av gode venner, ettermiddager i parken og arbeidsdager på det lille galleriet like ved Brick Lane. Men da Beth mottar en pakke i posten med et brev, om at moren Marika er død, og fotoalbumet «Somrenes bok» - blir ingenting som før.«Somrenes bok» bringer Beth tilbake til de magiske somrene hun i ungdommen tilbrakte på den ungarske landsbygda, og som fikk en brå slutt det året Beth fylte seksten. Siden da har ikke Beth tillatt seg å tenke på sin bohemaktige mamma, hennes kunstnersamboer Zoltán eller Tamás, nabogutten som ble hennes første store kjærlighet. Men «Somrenes bok» tvinger fortiden til overflaten igjen.

«... en magisk glans av varme dager, kalde innsjøer, deilige måltider - og tapt kjærlighet.»

Marie Claire«Fortryllende og levende.»

Cosmopolitan«... en lettlest og sjarmerende sommerbok om livets mange irrganger.»

Norsk Ukeblad

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205569898
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The book of summers

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Somrenes bok:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv