Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sorg

roman

Eduardo Halfon er født i Guatemala i 1971. I en alder av ti år flyttet han med familien til USA. Han gikk på skole i Florida og studerte ingeniørfag ved North Carolina State University, og returnerte deretter til Guatemala for å undervise i litteratur ved Universidad Francisco Marroquín i åtte år. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Eduardo Halfon er født i Guatemala i 1971. I en alder av ti år flyttet han med familien til USA. Han gikk på skole i Florida og studerte ingeniørfag ved North Carolina State University, og returnerte deretter til Guatemala for å undervise i litteratur ved Universidad Francisco Marroquín i åtte år. Halfon er blitt kåret til en av Latin-Amerikas beste forfattere av Hay Festival of Bogotá, og har mottatt Guggenheim Fellowship-stipend, José María de Pereda-prisen for kortromanen Piruetten og den prestisjetunge Roger Caillois-prisen i Frankrike. Han har gitt ut elleve skjønnlitterære bøker.

Sorg er Halfons andre utgivelse på norsk. Her møter vi igjen hovedpersonen fra Den polske bokseren, litteraturprofessoren og forfatteren ved navn Eduardo Halfon, som denne gangen undersøker en mørk familiehemmelighet fra barndommen i Guatemala.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788256020959
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Duelo

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sorg:

Se flere

Logg inn

Handlekurv