Stein og skygge

; Bjørn Alex Herrman (Oversetter)

I byen Mardin, nær den tyrkiske grensen mot Syria, bor steinhuggeren Avdo. På verkstedet sitt lager han gravstøtter som vokter over de døde og forteller om livet de har levd. Når en ung, forfulgt kvinne en kveld søker tilflukt i den beskjedne hytta hans, kastes han bakover i sin egen historie - en historie som også er historien om det moderne Tyrkia: Møteplassen mellom øst og vest, hvor ulike religioner og folkegrupper i generasjon etter generasjon har lykkes og mislykkes i å leve side om side. Les mer
Vår pris
279,-
Spar
40,-

Veil. pris: 319,-  (E-bok)
Planlagt utgivelsesdato: 28.04.2023

E-bok
E-bok
Vår pris: 279,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 319,-  (E-bok)
Planlagt utgivelsesdato: 28.04.2023

I byen Mardin, nær den tyrkiske grensen mot Syria, bor steinhuggeren Avdo. På verkstedet sitt lager han gravstøtter som vokter over de døde og forteller om livet de har levd. Når en ung, forfulgt kvinne en kveld søker tilflukt i den beskjedne hytta hans, kastes han bakover i sin egen historie - en historie som også er historien om det moderne Tyrkia: Møteplassen mellom øst og vest, hvor ulike religioner og folkegrupper i generasjon etter generasjon har lykkes og mislykkes i å leve side om side.
Skygge og stein er en gripende fortelling om alt et liv kan romme, selv når det balanserer helt på kanten til avgrunnen.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788203396687
Utgave: 1. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger