Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Stien med edderkoppredene

roman

«Pin går langs stier som slynger seg rundt elven, bratte skrån.inger hvor ingen dyrker noe som helst. Det finnes veier som bare han kjenner til, og som de andre guttene skulle ha gitt mye for å få vite om, det finnes et sted hvor edderkoppene bygger reder, og bare Pin vet om det, som den eneste i hele dalen, kanskje i hele fylket; ingen annen gutt har noensinne visst at det finnes edderkopper som bygger reder, bortsett fra Pin. Les mer

329,-
Sendes innen 3 virkedager
«Pin går langs stier som slynger seg rundt elven, bratte skrån.inger hvor ingen dyrker noe som helst. Det finnes veier som bare han kjenner til, og som de andre guttene skulle ha gitt mye for å få vite om, det finnes et sted hvor edderkoppene bygger reder, og bare Pin vet om det, som den eneste i hele dalen, kanskje i hele fylket; ingen annen gutt har noensinne visst at det finnes edderkopper som bygger reder, bortsett fra Pin.»
I et trangt smug med hvelvede buer, i en ikke navngitt by i Nord-Italia, bor den ti år gamle, rappkjeftede Pin sammen med sin prostituerte søster. Mens krigen raser rundt ham, søker den ensomme skomakerlærlingen tilflukt i de voksnes verden. På det lokale vertshuset forteller han skrøner og synger grove viser for byens drankere, og det er for å imponere disse tvilsomme skikkelsene at han går med på å stjele pistolen til en tysk soldat som er en av søsterens faste kunder. Dette vågestykket blir opptakten til en eventyrlig fortelling om hvordan den foreldreløse Pin havner midt i motstandsbevegelsens kamp mot fascistene og tyskerne i fjellene i De ligurgiske alpene under de siste månedene av andre verdenskrig.

Detaljer

Forlag
Solum
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
218
ISBN
9788256019618
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Il sentiero dei nidi di ragno
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stien med edderkoppredene:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1793

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
363,- 399,-

1795

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv