Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Stiklingen

"Stiklingen" er en fengslende roman om en ung manns reise mot større innsikt, mot seg selv og verden rundt ham. En medrivende, klok og sjarmerende road trip av en bok.

22 år gamle Lobbi vet ikke helt hva han vil i livet. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
"Stiklingen" er en fengslende roman om en ung manns reise mot større innsikt, mot seg selv og verden rundt ham. En medrivende, klok og sjarmerende road trip av en bok.

22 år gamle Lobbi vet ikke helt hva han vil i livet. Det eneste som er sikkert, er at han ikke vil studere, slik faren ønsker. Lobbi drømmer om å bli gartner og jobbe med roser, en lidenskap han delte med moren, som mot alle odds dyrket fram de mest fantastiske blomster i det karrige islandske klimaet. Med tre sjeldne rosestikling fra morens samling i bagasjen, setter han kursen mot et søreuropeisk kloster med en berømt, men forfallen rosehage. Etter en tid i klosterlandsbyen dukker plutselig Anna opp med lille Flóra Sól, datteren de fikk ved et uhell ni måneder tidligere, og Lobbi må brått forholde seg til sin nye rolle som far og kanskje kjæreste.

Medlemsvurdering:
En ung mann drar ut i verden for å finne seg selv. Så enkel og vakkert skrevet uten å flyte over av ord! Endelig en god roman skrevet av en kvinnelig forfatter med en mannlig hovedperson. Uten sammenligning for øvrig, minner denne lille romanen om Jan Wieses roman Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede.

Unni

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242185723
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Afleggjarinn

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

U
Unni – 01.05.2021

– En ung mann drar ut i verden for å finne seg selv. Så enkel og vakkert skrevet uten å flyte over av ord! Endelig en god roman skrevet av en kvinnelig forfatter med en mannlig hovedperson. Uten sammenligning for øvrig, minner denne lille romanen om Jan Wieses roman Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stiklingen:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv