Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Syersken fra Madrid

Dramatikk, romantikk og spenning i tiden mellom krigene
Når den unge syersken Sira Quiroga forelsker seg hodestups i den karismatiske forretningsmannen Ramiro Arribas, forstår hun raskt at kjærligheten skal komme til å endre tilværelsen hennes. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Dramatikk, romantikk og spenning i tiden mellom krigene
Når den unge syersken Sira Quiroga forelsker seg hodestups i den karismatiske forretningsmannen Ramiro Arribas, forstår hun raskt at kjærligheten skal komme til å endre tilværelsen hennes. Sammen forlater de to Madrid, for å starte et nytt liv i Marokko. Men - ikke lenge etter blir Sira sviktet og forlatt. Snart er hun tvunget til å ta opp sitt gamle yrke som syerske, for å få endene til å møtes.

Mens Europa vakler på randen av andre verdenskrig, syr Sira vakre kjoler for de fornemste kvinnene i Tanger, og den flittige syersken får stadig nye og betydningsfulle kunder. Blant dem er Rosalinda Fox, en verdensvant engelsk kvinne med mange kontakter. Det tar ikke lang tid før Sira forstår at hun lever i en helt annen verden enn den hun forlot. For hvem kan hun egentlig stole på? Og er mannen hun forelsket seg i virkelig den han påsto at han var? Dobbeltspill, konspirasjoner og uventede hendelser skal prege Siras tilværelse, og snart lever hun et risikabelt dobbeltliv som syerske og - som britisk spion.

«... vakker og fengslende fortelling»
Erling Koldaas, Trønder-Avisa

«María Dueñas er en ekte forteller. Hun forhekser leseren og maner frem heten, glamouren, besværet og spenningen i Marokko og Spania sent på 1930-tallet. Casablancas verden blir vakt til live når krigen bryter ut og Sira Quiroga, en vakker og bedratt syerske, blir tvunget til å oppdage sin egen styrke. I en tid da alle må gjøre det de må for å overleve, går noen lenger enn andre. Motstanden former seg, og det blir skrevet historie. Les denne boken og forbered deg på å bli beveget.»
Kate Morton

«Syersken fra Madrid er en storslått roman som feilfritt kombinerer historie og plot. Sira Quiroga - syersken - vil ikke bli glemt med det første.»
Juan Gómez-Jurado

«En praktfull roman med intriger, kjærlighet og mystikk - og med ømme og kraftfulle karakterer.»
Mario Vargas Llosa

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
659
ISBN
9788205427631
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
El tiempo entre costuras
Format
21 x 13 cm
Serie
Gyldendal pocket

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Syersken fra Madrid:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv