Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Team Tuva

roman

«Marit Eikemo tek samtida på kornet i Team Tuva, der personane lengtar etter det livet andre syner fram på Facebook.»

nrk.no

Ingen kjem upåverka frå eit møte med Tuva. Noko ligg alltid igjen: ein smittande latter, litt større sjølvtillit, ein kraftig irritasjon, ein trong til å pakke saman for dagen og dra heim til kona - eller avgjerda om å satse på draumen sin, ein gong for alle. Les mer

349,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ingen kjem upåverka frå eit møte med Tuva. Noko ligg alltid igjen: ein smittande latter, litt større sjølvtillit, ein kraftig irritasjon, ein trong til å pakke saman for dagen og dra heim til kona - eller avgjerda om å satse på draumen sin, ein gong for alle.

Vi møter Tuva gjennom dei profesjonelle i livet hennar: fastlegen, tannlegen, presten, advokaten, snikkaren, trenaren, bankrådgivaren og psykologen. Tuva vil berre bli tatt vare på, men ho er ikkje så lett å forstå seg på: Korleis har ho det eigentleg med seg sjølv, og kva skjer når ho forsvinn gjennom kontordøra, ut i samfunnet igjen?

«Team Tuva» er ein roman om korleis vi påverkar kvarandre i stort og smått. Med denne boka viser Marit Eikemo verdien av fellesskap og kva enkeltmenneske kan bety for kvarandre.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Samlaget
Språk
Norsk Nynorsk
ISBN
9788234006944
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Marit Eikemo tek samtida på kornet i Team Tuva, der personane lengtar etter det livet andre syner fram på Facebook.»

Marta Norheim, nrk.no

«Team Tuva er lett å lese og underholdende. Eikemo skriver som vanlig med et fint skråblikk på samtiden, med lun humor og en dæsj ironi.»

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

«Eikemo briljerer igjen»

Mette Bleken, Hardanger Folkeblad

«kriblande tankestoff»

Eivind Myklebust, Klassekampen

«Overbevisende og innsiktsfullt om fellesskap og hva den enkelte kan bety for andre [...] Eikemo er kjent for å ta temperaturen på samtiden. Så også i denne romanen, som overbeviser med sin betoning av fellesskapet og den enkeltes betydning for andre, men som kanskje fremfor alt utmerker seg med skarpe psykologiske innsikter og en smittende omsorg og sympati for personene som skildres.»

Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

«Marit Eikemo tar originale grep i ein roman om vår krevjande og forvirrande tid [...] På eit liketil og sympatisk vis tematiserer Team Tuva den gamle sanninga om at kvar gong du står overfor ein annan, held du for ei kort stund lagnaden til det andre mennesket i handa di. [...] Ved å følgje Tuva og teamet hennar nokre timar kan ein på lettlese vis bli litt klokare på korleis vi lever livet vårt akkurat no.»

Hilde Vesaas, Dag og Tid

Kunders vurdering

J
Jens – 19.09.2023

– Ypperlig skrevet Eikemo

Oppdag mer

Bøker som ligner på Team Tuva:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv