Trilogien

Serie: Andvake-trilogien 1-3

«En kjærlighetshistorie som spenner over alle og ingen tider. Frå grunngjevinga til juryen for Nordisk Råds litteraturpris 2015»

Endeleg finst Jon Fosses kritikarroste og lysande kjærleikstrilogi om Asle og Alida samla i eitt band.Andvake (2007) er ei vakker og urovekkjande forteljing om spelemannen Asle og kjærasten Alida. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Endeleg finst Jon Fosses kritikarroste og lysande kjærleikstrilogi om Asle og Alida samla i eitt band.Andvake (2007) er ei vakker og urovekkjande forteljing om spelemannen Asle og kjærasten Alida. Huslause og søvnlause vandrar dei i regnet i Bjørgvin. Dei drep for å skapa eit liv for seg sjølv og barnet dei ventar. I Olavs draumar (2012) møter vi Asle på veg for å skaffe ringar. Asle og Alida skal bli ektefolk. I staden endar Asle med å bøte med livet for gjerningane sine. I det siste bandet, Kveldsvævd (2014), får vi vite korleis det gjekk med paret som ofra samvitet for kjærleiken gjennom gamle Ales, dotter til Alida. Vi følgjer Alida og den vesle sonen Sigvald tilbake til Dylgja, staden Asle og Alida ein gong rømte frå.Trilogien er eit meisterverk om to elskande som prøver å finne sin stad i verda.Vinnar av Nordisk Råds Litteraturpris 2015!«Et høydepunkt i nyere norsk romanlitteratur»«Noe av det enkleste og fineste Jon Fosse har skrevet ... I innhold ruver de godt i Fosses forfatterskap og nyere norsk litteratur ... Varmen Fosse har for sine hardt prøvede, helt alminnelige mennesker, gir ualminnelig fin litteratur.»

Terje Eidsvåg, Adresseavisen«Det er ingen tilfeldighet at han stadig oftere blir nevnt i forbindelse med Nobelprisen i litteratur»

Gro Jørstad Nilssen, Bergens Tidende«Jon Fosse er en av våre mest særpregede forfattere, en mystiker hvis språk lar naturen leve, en dikter som med sin stemme får prosa til å synge»

Andreas Wiese, Dagbladet

Fakta