Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Unfun

skandinavisk misantropi 3

Den tørre, harde, mørke nordiske skogen er den beste skogen fordi den er tom. Den nordiske skogen er krisp og ensom og kald, det er fraværet av mennesker som er det vesentlige her, det vet alle som har et forhold til nordisk skog. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Den tørre, harde, mørke nordiske skogen er den beste skogen fordi den er tom. Den nordiske skogen er krisp og ensom og kald, det er fraværet av mennesker som er det vesentlige her, det vet alle som har et forhold til nordisk skog. Det er en slags anarkistisk tomhet i den nordiske skogen, dette har jeg forstått senere, den nordiske naturen er rolig og tom og åpen for alt, slik anarkiet er rolig og tomt og åpent for alt. Slik jeg var rolig og tom og åpen for alt Slaktus fant på å gjøre med meg.


Unfun forteller om når Dan Castellaneta (stemmen til Homer Simpson i The Simpsons) kommer til Norge for å legge stemme på et pc-spill som er under utvikling. Castellaneta blir involvert i miljøet rundt den «voldsintellektuelle» Slaktus, som er hjernen bak spillet. Sentrale er også hans tidligere samboer Lucy og deres to sønner Atal og Vatamann. Og voldslogikken som hersker i splatterspillet, får en brutal smitteeffekt på det virkelige liv.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
255
ISBN
9788202297886
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
19 x 12 cm
Serie
skandinavisk misantropi

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
BackPacker – 08.07.2008

– "Unfun" lever opp til sitt navn. Den er ikke direkte morsom. I allefall ikke på den tradisjonelle måten. Men det er en god bok, og en helt okey avslutning på Abo Rasuls (pseudonym for Mathias Faldbakken, og oppført forfatter av boken) triologi. Vi blir nok en gang tatt med i en mørk verden, denne gang gjennom øynene på familien til Slaktus. Han er en treningsnarkoman voldsfrik midt i prosessen med å produsere dataspill. Og ikke et hvilket som helst dataspill må vites; det dreier seg om et storstilt slasherspill med et ultrarealistisk Paris som bakteppe. Dette er rammen for historien som utbrettes; resten av familien skal du få oppdage selv. Her er det misantropi så det rekker, av beste skandinaviske merke. Ikke noe mesterverk, men verdt en sterk 4'er og absolutt noe å sjekke ut (sammen med resten av triologien selvfølgelig).

Oppdag mer

Bøker som ligner på Unfun:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1968

Jan Guillou
Paperback 
199,-

I går

Agota Kristof
Innbundet 
363,- 399,-

Ekko

Lena Lindgren
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv