Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Usynlige hender

Politiførstebetjent Kristian Wold blir satt på en ett år gammel forsvinningssak. Mandatet fra hans overordnede er ikke til å misforstå: en aller siste gjennomgang før saken henlegges. Kristians samvittighet driver ham imidlertid til å si ja når Inger Danielsen, mor til den 14 år gamle jenta som er forsvunnet, ber om å få treffe ham. Les mer

349,-
Sendes innen 3 virkedager
Politiførstebetjent Kristian Wold blir satt på en ett år gammel forsvinningssak. Mandatet fra hans overordnede er ikke til å misforstå: en aller siste gjennomgang før saken henlegges. Kristians samvittighet driver ham imidlertid til å si ja når Inger Danielsen, mor til den 14 år gamle jenta som er forsvunnet, ber om å få treffe ham. Det blir et møte som får uante følger for dem begge.

Samtidig som Kristian føler seg forpliktet til å fortsette en etterforskning som så langt har vært resultatløs, oppstår det en spenningsfylt nærhet mellom ham og moren. Ubønnhørlig trekkes de to mot hverandre, i det som skal bli et kjærlighetsforhold mot alle odds, med et uhyggelig utfall i vente.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202286583
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
13 x 13 cm
Serie
Lommelydbok

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

R
R. Mathisen – 12.04.2016

– Ga ingen god leseropplevelse. Måtte ta meg sammen for å lese den ferdig. Et kjøp jeg kunne vært foruten.

R
Rosa – 09.01.2008

– Historien fenger fra første side: en jente forsvant for et år siden, og Kristian Wold blir satt på saken - eller rettere sagt: han blir satt til å avslutte saken. Kristian er gift, og hans kone er deprimert. Når han, som en del av sitt arbeid, besøker moren (Inger) til den forsvunne jenta, skjer det noe med ham. Det regner fryktelig (gjennom hele boken), og Inger legger avispapir i skoene hans når han er inne hos henne. Det er som om hun vil at han skal komme tilbake. Inger gjør inntrykk på Kristian fra første stund, og det utvikler seg etter hvert et forhold mellom de to. Samtidig fortsetter datteren, Maria, å være borte. Kristian har også andre saker å forholde seg til. Gjennom disse skaffer han seg kontakter, og etter hvert er han på sporet av noe. Det hele ender på en sjokkerende måte, og Sæterbakken evner å holde spenningen ved like hele tiden.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Usynlige hender:

Se flere

Logg inn

Handlekurv