Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Vi går i ring om natten

Gjennombruddsromanen til den unge prisvinnende forfatteren Daniel Alarcón: En original og spennende fortelling om en manns besatte leting etter sannheten om en annen manns spektakulære fall.


Nelsons liv tar absolutt ikke den retningen han hadde sett for seg. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Gjennombruddsromanen til den unge prisvinnende forfatteren Daniel Alarcón: En original og spennende fortelling om en manns besatte leting etter sannheten om en annen manns spektakulære fall.


Nelsons liv tar absolutt ikke den retningen han hadde sett for seg. Kjæresten hans ligger med en annen, broren har forlatt landet og Nelson må ta vare på sin gamle mor på egenhånd, og hans skuespillerkarriere ser ikke ut til å ta av. Det vil si helt til han får en viktig rolle i en omreisende oppsetning av det legendariske stykket Idiotpresidenten, opprinnelig satt opp av Nelsons store helt, lederen for det sagnomsuste teaterkompaniet Desember: Henry Nunez. De var kjent for sine vågale turer inn i konfliktområdet, hvor de virkelig levde ut betydningen av sitt slagord - Teater til folket! - med en ikke ubetydelig risiko for skuespillernes egen sikkerhet.

Turneen tar Nelson ut av hans trygge tilværelse i byen og ut i et landskap fortsatt sterkt preget av arrene etter borgerkrigen. Og gjennom hver forestilling blir han sterkere og sterkere knyttet til sine medskuespillere og delaktig i deres livsfloker. Lojalitet settes på prøve når det viser seg at et tidligere svik ikke lar seg skjule og kaos truer kompaniet.

Nelsons historie avsløres steg for steg av en ukjent forteller som kanskje har et nærmere forhold til historien enn han først gir inntrykk av. Alarcón har skrevet en sinnrik roman som behandler livsvalg, identitet og hvordan tilsynelatende små valg kan få store konsekvenser, fortalt i et skarp og levende språk der hans Latin-Amerikanske opphav skinner tydelig gjennom.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202449247
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
At night we walk in circles

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vi går i ring om natten:

Se flere

Logg inn

Handlekurv